Οι ‘κρυφές’ φωτογραφίες από τη ζωή του Ταγίπ Ερντογάν

Οι ‘κρυφές’ φωτογραφίες από τη ζωή του Ταγίπ Ερντογάν

Ο Ταγίπ Ερντογάν στα χρόνια της νιότης, χαμογελαστός αλλά και σε ρόλους εκτός πολιτικής που σίγουρα δεν τον έχουμε συνηθίσει

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Ο νυν πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας. Ο σκληρός παίχτης στο πολιτικό παιχνίδι τόσο εντός της χώρας όσο και στην εξωτερική πολιτική, που κατάφερε να αποτρέψει το πραξικόπημα εναντίον του.  Ενώ γνωρίζουμε πολλά για τους χειρισμούς του και τις ακραίες -ενίοτε- πολιτικές τακτικές του, για τις οποίες έχει επικριθεί τόσο στο εσωτερικό της Τουρκίας όσο και στο εξωτερικό,  δεν είναι αρκετά αυτά που ξέρουμε για την ζωή του εκτός Προεδρικού Μεγάρου.

Με αφορμή, το πραξικόπημα τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου, τις ραγδαίες εξελίξεις στη γείτονα και τα σενάρια περί της εμπλοκής ή μη του Ερντογάν στις εν λόγω εξελίξεις, ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την προσωπική ζωή του «σουλτάνου».

 

ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Ο Τούρκος πρόεδρος υπήρξε στο νεαρό της ηλικίας του ποδοσφαιριστής σε τοπική ομάδα της πόλης Κασιμπάσα.

 

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Προς τιμήν του το στάδιο της γειτονιάς του Κασίμπασα, έδρα της τοπικής ομάδας Κασιμπάσα Σπορ Κουλουρμπού έχει πάρει το όνομα του.

 

ΑΠΟΝΟΜΗ

Σε αυτήν την θολή φωτογραφία, που δεν θυμίζει σε πολλά τον σημερινό ηγέτη των Τούρκων, βλέπουμε τον Ερντογάν χωρίς το χαρακτηριστικό του μουστάκι σε κάποια απονομή. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν είναι πάνω από 20 ετών.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ- ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

Την περίοδο των σπουδών του εισήχθη στην αντι-κομμουνιστική Εθνική Τουρκική Φοιτητική Ένωση. Αργότερα έγινε μέλος του Κόμματος Εθνικής Σωτηρίας. Μετά το πραξικόπημα του 1980 (βλέπετε η Τουρκία έχει μακρά παράδοση στα πραξικοπήματα) ακολούθησε μαζί με τους υποστηρικτές του Ερμπακάν το Ισλαμιστικό Κόμμα της Ευημερίας.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ

Πηγή: FortuneGreece.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα