Η Mercedes ξαναφέρνει την Maybach στο προσκήνιο

Η Mercedes ξαναφέρνει την Maybach στο προσκήνιο

Στην πόλη των Αγγέλων, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα κάνει πρεμιέρα η νέα Mercedes-Benz Maybach S600. Ένα αυτοκίνητο, επιτομή της πολυτέλειας.

Η επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες φέρνει το όνομα Maybach ξανά στο προσκήνιο. Η Mercedes-Benz  παρουσιάζει  το συγκεκριμένο ως «παρατσούκλι», ως υπό-μάρκα,  παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η AMG. Έτσι στο περίπτερο της Mercedes-Benz θα υπάρχει η Maybach S600 που θα κάνει το ντεμπούτο της.

 

Οι Γερμανοί αναφέρουν πως το συγκεκριμένο όχημα θα προσφέρει  επιπλέον ευρυχωρία, ειδικά καθίσματα πολυτελώς σχεδιασμένα, πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και πολλές εξατομικευμένες δυνατότητες. Επισημαίνει βεβαίως η Mercedes-Benz πως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν συνήθη εξοπλισμό αλλά το συγκεκριμένο όχημα καλύπτει τις ανάγκες αυτών που απαιτούν περισσότερη άνεση.

 

H Mercedes-Maybach θα έχει μήκος γύρω στα 5.5 μέτρα, δηλαδή θα είναι κατά 30 εκατοστά, περίπου,  μεγαλύτερη από την κλασσική Mercedes S-Class αλλά και μικρότερη από την προηγούμενη Maybach κατά 20 πόντους.

Όντας μία S600, η Mercedes-Maybach θα κινείται από έναν 6λιτρο V12 κινητήρα. Το πρότυπο μοντέλο θα κυκλοφορεί με 523 άλογα και ροπή της τάξης των 830 Nm.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα