Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον… ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Μάρκο Μπόλαρη

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον… ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Μάρκο Μπόλαρη
ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

Aπάντηση στο Τμήμα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι "δεν εκφράζει την επίσημη πολιτική του κόμματος"

Με αφορμή αιτιάσεις που υπήρξαν για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πριν από λίγο ότι δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μάρκο Μπόλαρη.

Υψηλά ιστάμενες κομματικές πηγές ανέφεραν, με αφορμή ανακοίνωση του Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του κ. Μπόλαρη, ότι αυτή δεν εκφράζει την επίσημη πολιτική του κόμματος και κατά συνέπεια, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, δεν τίθεται κανένα θέμα για τον κ. Μπόλαρη.

Νωρίτερα, ο κ. Μ. Μπόλαρης, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9.84 απάντησε στην ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εμπλοκή του στο θέμα της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών επί υπουργίας Λοβέρδου.

“Υπάρχει μια ανακοίνωση από το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η οποία θεωρώ ότι έχει απόσταση και από την αλήθεια και από την ακρίβεια εκ των πραγμάτων. Στα υπουργεία λειτουργούμε με βάση το σύνταγμα και τους νόμους. Οι νόμοι ορίζουν ποιες είναι οι αρμοδιότητες του υπουργού και πώς πρέπει να λειτουργεί”, είπε και σημείωσε μεταξύ άλλων πως “Αυτά είναι ανήκουστα και απίστευτα πράγματα… Δεν μεταφέρω καμία ευθύνη….”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα