Βίντεο: Όταν ο Δημήτρης Καμμένος τράβηξε τη Χρυσοβελώνη από το γιακά. ‘Σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε’

Βίντεο: Όταν ο Δημήτρης Καμμένος τράβηξε τη Χρυσοβελώνη από το γιακά. ‘Σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε’

Θέμα παραμονής στους ΑΝΕΛ "αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ" έχει τώρα ο Δημήτρης Καμμένος. Τι είπε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε τηλεοπτική εκπομπή για το έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους (Vid)

“Είχε συμβεί ένα ατυχές περιστατικό με τον Δημήτρη τον Καμμένο, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο” δήλωσε η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή την ανακοίνωση που είχε βγάλει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος για τον Δημήτρη Καμμένο σχετικά με το σχόλιο που είχε κάνει ο ίδιος στο Τwitter για το Άουσβιτς.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας της κ. Χρυσοβελώνη όσο και άλλων που ήταν παρόντες στο περιστατικό ο Δημήτρης Καμμένος την έπιασε από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση δύο αστυνομικών για να τον απομακρύνουν.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να είπε στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της είπε επίσης “σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε” και να την κατηγορεί ότι έχει διορίσει δικούς της ανθρώπους σε διάφορους φορείς.

Θέμα παραμονής Καμμένου στους ΑΝΕΛ

Θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα, έθεσε μέσω του ΣΚΑΪ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

“Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του»” ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Με πληροφορίες από thestival.gr )

Πηγή Φωτογραφίας: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα