Χρ. Δήμας: Η κυβέρνηση βάζει εμπόδια στις επενδύσεις

Χρ. Δήμας: Η κυβέρνηση βάζει εμπόδια στις επενδύσεις
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Επείγουσες ρυθμίσεις των Υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων", την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Για το μείγμα πολιτικής που θα εφαρμόσει η ΝΔ μίλησε ο βουλευτής Κορινθίας

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν θέλει επενδύσεις, αλλά βάζει και εμπόδια με αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της ΝΔ Χρίστος Δήμας.

Ο κ. Δήμας σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν στο λιμάνι του Πειραιά για να μην προχωρήσει η συνεργασία με την  COSCO, ενώ η ΝΔ στηρίζει και ψηφίζει τις επενδύσεις.

Πρόσθεσε ότι για να πετύχει η χώρα τους δημοσιονομικούς στόχους είτε θα περικόψει δαπάνες είτε θα ακολουθήσει τη λογική “περιμένω να εισπράξω”, κάτι που όπως είπε κάνει η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να πληρώνουν αυτά τα βάρη.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι το «μείγμα» της ΝΔ είναι η περικοπή δαπανών και η στήριξη του ιδιωτικού τομέα, ώστε να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές και οι ασφαλιστικές εισφορές, ενώ επεσήμανε ότι οι Θεσμοί δεν υποδεικνύουν τους τρόπους που θα πιάσει η Ελλάδα τους στόχους και γι’ αυτό, θα αποδεχτούν τις προτάσεις της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα