Ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες ενέργειες προσφοράς, από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες ενέργειες προσφοράς, από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η γνωστή αλυσίδα super market, που μετρά 78 χρόνια δραστηριότητας, έρχεται και φέτος να μας μιλήσει για την αξία και την χαρά του να προσφέρεις

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, έχει αποδείξει εδώ και χρόνια το μεγάλο και αξιόλογο κοινωνικό της αποτύπωμα. Είναι μια εταιρεία με πολλές δράσεις στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και προσφέρει διαρκώς σε αυτούς που έχουν ανάγκη.  Έτσι και φέτος, με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων, θα υλοποιήσει 4 ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας.

1) Για 7η χρονιά, θα προσφέρει το εορταστικό γεύμα σε 6.000 οικογένειες με παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Δεδομένης της άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας μας και την αύξηση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα προσφέρει το εορταστικό γεύμα σε οικογένειες με παιδιά. Αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια προσφοράς υλοποιείται πλέον 2 φορές το χρόνο μια τα Χριστούγεννα και μια το Πάσχα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 2012, όπου με τη συνεργασία της ΜΚΟ «Μπορούμε» λίγο πριν τα Χριστούγεννα της ίδιας χρόνιας έδωσαν σε 3.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για το χριστουγεννιάτικό τους γεύμα. Από το 2015 στο πρόγραμμα συμμετέχει και η Τράπεζα Τροφίμων.

2) Κουτιά Αγάπης

Ίσως θυμάστε πως πέρσι τα Χριστούγεννα, σε επιλεγμένα καταστήματά ΑΒ πωλούνταν το «Κουτί αγάπης» (χάρτινο κουτί που περιείχε βασικά τυποποιημένα τρόφιμα, όπως μακαρόνια, ρύζι, κλπ). Οι καταναλωτές που αγόραζαν το κουτί αγάπης μπορούσαν:

1. Να το δωρίσουν σε κάποιο φιλικό / συγγενικό πρόσωπο

2. Να το αφήσουν στο καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στο καταστήματα τους, ώστε έπειτα να δεθεί στον τοπικό φορέα στήριξης του καταστήματος

3. Να το δωρίσουν σε φορέα ή ΜΚΟ της αρεσκείας τους

 

Φέτος, η πώληση του Δώρου αγάπης θα γίνεται σε 60 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα και θα πωλείται στην τιμή των 4,50€. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η ΑΒ θα δώσει το αντίστοιχο ποσό με τις πωλήσεις του δώρου στην Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας).

3) Το Μαγικό Πεφταστέρι

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τίτλο «Μαγικό Πεφταστέρι» πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος. Το κείμενο είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της τηλεοπτικής ταινίας της εταιρείας για τα φετινά Χριστούγεννα που στηρίζεται στην ευχή ενός παιδιού που γίνεται πραγματικότητα. Το «Μαγικό Πεφταστέρι» πωλείται στην τιμή 1,99€, ενώ όλα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα προσφερθούν σε ΜΚΟ που υποστηρίζουν χιλιάδες παιδιά ανά την Ελλάδα.

4) Πώληση ειδικά σηματοδοτημένων προϊόντων

Τέλος από πλευράς προμηθευτών, σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος 2% των πωλήσεων ειδικά σηματοδοτημένων προϊόντων θα προσφερθούν σε φορείς σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά.

Τα φετινά Χριστούγεννα μπορούν να γίνουν για όλους μας λίγο πιο όμορφα, πιο φωτεινά, αλλά και πολύ πιο μαγικά, καθώς όπως μας υπενθυμίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος: Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα