Κεφαλογιάννη: Το 2014 θα έχουμε νέο ρεκόρ σε άφιξη τουριστών

Κεφαλογιάννη: Το 2014 θα έχουμε νέο ρεκόρ σε άφιξη τουριστών
Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" πραγματοποίησε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Η Όλγα Κεφαλογιάννη, την οποία συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων του υπουργείου Τουρισμού κ. Γιάννης Πυργιώτης, ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοταξίου και στο κέντρο επισκεπτών, από τον κ. Γιώργο Αγουρίδη, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος, τον πρέσβη κ. Βασίλη Κασκαρέλη, σύμβουλο του ΔΣ και τον διευθυντή του τεχνικού τμήματος κ. Θεόδωρο Μαραβέλια. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) Eurokinissi

Σύμφωνα με την υπουργό η πρωτεύουσα έχει τεράστιες προοπτικές με τον πολιτιστικό πλούτο της και τις δυνατότητες συνεδριακού τουρισμού

«Ο ελληνικός τουρισμός επιστρέφει δυναμικά για να μείνει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, σχολιάζοντας την αύξηση των τουριστικών εισροών στην Ελλάδα.

«Το 2014 έχει ξεκινήσει με παρά πολύ καλές προϋποθέσεις… πρόκειται για νέα χρόνια ρεκόρ» είπε και πρόσθεσε: «Το 2013 είχαμε 15% αύξηση, τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και σε επίπεδο εσόδων, σε σχέση με το 2012».

Υπογράμμισε επίσης, πως ειδικά η πρωτεύουσα έχει τεράστιες προοπτικές με τον πολιτιστικό πλούτο της και τις δυνατότητες συνεδριακού τουρισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα