Συμβουλές επιτυχίας στη βιβλιοθήκη σας

Συμβουλές επιτυχίας στη βιβλιοθήκη σας

Το BusinessBooks.gr εξασφαλίζει για εσάς μεγάλες συνδυαστικές προσφορές! Τα προσφερόμενα πακέτα βιβλίων, σύγχρονα, ποιοτικά και σε χαμηλές τιμές, αποτελούν έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη χάραξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής και προσωπικής πορείας

ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ + ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ

  • Πολύτιμες πληροφορίες, αξιόπιστες συμβουλές και ουσιαστική βοήθεια ώστε να βελτιώσετε σημαντικά τις οργανωτικές σας ικανότητες και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε.

  • Όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε θετικά τους συνεργάτες σας και να τους προτρέψετε να προσφέρουν στην επιχείρηση τον καλύτερό τους εαυτό.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ + ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

  • Οι δέκα χρυσοί κανόνες ευελιξίας που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς μπορείτε να ανακάμψετε στα οικονομικά, στα αισθηματικά και στην υγεία σας.

  • Πρακτικός και πρωτότυπος οδηγός προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στον λαβύρινθο των δυσκολιών και των επιλογών, να υπερνικήσετε τον φόβο της αλλαγής και να ανοίξετε οι ίδιοι τον δρόμο που σας ταιριάζει.

TOTAL BUSINESS SUCCESS + ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ

  • Πληροφορίες και κατευθύνσεις από τη διεθνή πρακτική, αναλύσεις και λύσεις σε ό,τι αποκαλείται «κρίση» και τα σημεία-κλειδιά για την ανάπτυξη και δημιουργική λειτουργία μιας μικρής και μεσαίας επιχείρησης.

  • Μοντέλο GROW: οι τέσσερις τομείς στους οποίους πρέπει να δοκιμαστούν οι ηγέτες τόσο στο χώρο εργασίας τους όσο κι εκτός, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ STARBUCKS + ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  • Πώς μπορεί κανείς να μιμηθεί τα Starbucks στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν με διάφορες κοινότητες, συνδιαλέγονται με προσωπικό και καταναλωτές, αδράττουν ευκαιρίες επέκτασης σε κάθε αγορά, δημιουργούν μια πραγματικά ικανοποιητική εμπειρία που αποφέρει κέρδη.

  • Οδηγός για το ταξίδι στη χώρα της επιχειρηματικότητας και στο ψηφιακό μέλλον.

Δείτε εδώ όλα τα προσφερόμενα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων.

Η προσφορά ισχύει για το επόμενο δεκαήμερο.

Το BusinessBooks έρχεται κοντά σας με το φυσικό βιβλιοπωλείο που μόλις άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας! Στη Μαυρομιχάλη 5, μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ελληνικά και ξενόγλωσσα επιχειρησιακά βιβλία και να αναζητήσετε τους τίτλους που επιθυμείτε. Επισκεφθείτε το μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο επιχειρησιακών βιβλίων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα