Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

Best of Flix Week: Τα καλύτερα της κινηματογραφικής εβδομάδας που πέρασε

Στον (ηχηρό ακόμα) απόηχο του 67ου Φεστιβάλ Καννών, η εβδομάδα έφερε πολλά νέα υλικά ταινιών του κοντινού μέλλοντος, που κρατιούνταν υπομονετικά μέχρι να τυλιχτεί το κόκκινο χαλί!

Η εβδομάδα που πέρασε ξεκίνησε με τον απολογισμό του 67ου Φεστιβάλ Καννών, που ολοκληρώθηκε δίνοντας τον Χρυσό Φοίνικα στη Χειμερία Νάρκη του Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν, τιμώντας τον σύγχρονο τουρκικό κινηματογράφο και, παράλληλα, χαρίζοντας στο ελληνικό και στο διεθνές κοινό μια αξέχαστη εμπειρία με την επιτυχημένη συμμετοχή, στο επίσημο πρόγραμμα, του «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα.

Μέσα στις 12 μέρες της διοργάνωσης, το Flix είδε ταινίες, χάζεψε το κόκκινο χαλί, σημείωσε τις καλύτερες εμφανίσεις, έκανε συνεντεύξεις με τους πιο ξεχωριστούς συντελεστές, έζησε τον πυρετό του μεγαλύτερου Φεστιβάλ στον κόσμο και έκλεισε όλη του την ανάμνηση στην online βαλίτσα του!

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το 67ο Φεστιβάλ Καννών, από τις κριτικές για τις ταινίες μέχρι τα κουτσομπολιά και τις εκπλήξεις, στο ειδικό τμήμα του Flix, αφιερωμένο στις Κάννες 2014.

Μπήκαμε σε sexy mood με τις 10 + 1 ολοκαίνουριες φωτογραφίες από το «Sin City 2: A Dame to Kill for», βλέποντας τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που δημοσίευσε το EW με τους Τζέσικα Αλμπα, Μίκι Ρούρκ, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Εβα Γκριν και Τζος Μπρόλιν (αλλά κρυφοκοιτάξαμε και το απαγορευμένο πόστερ με την Εβα Γκριν ντυμένη ως… πραγματική Εύα!). Χορτάσαμε Ντενζέλ Γουόσινγκτον στο πρώτο τρέιλερ του «The Equalizer» του Αντουάν Φουκουά, ατμοσφαιρικό θρίλερ βασισμένο σε ‘80s σειρά του CBS. Χαρήκαμε που ο Κουέντιν Ταραντίνο το πήρε απόφαση και ξεκινά γυρίσματα του «The Hateful Eight» τον Νοέμβριο, σ’ ένα πρότζεκτ που ήδη όλος ο κόσμος γνωρίζει απ’ έξω! Ζεσταθήκαμε με το πρώτο τρέιλερ του «Le fil d’ Ariane» του Ρομπέρ Γκεντιγκιάν, τη νέα του τρυφερή, ανθρωποκεντρική ταινία μετά τα «Χιόνια του Κιλιμάντζαρο», γυρισμένη, φυσικά, στη Μασσαλία. Χορέψαμε με τους νεκρούς σε πολύχρωμα ντεκόρ, στο πρώτο τρέιλερ του «The Book of Life», του νέου, υπέροχα παγανιστικού animation της Fox που υπογράφει ως παραγωγός ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα