Χρυσοβελώνη: Ο Μητσοτάκης εξοφλά γραμμάτια προς το Σαμαρά

Χρυσοβελώνη: Ο Μητσοτάκης εξοφλά γραμμάτια προς το Σαμαρά
ΑΘΗΝΑ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ (ΑΝΕΛ) ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Την υπόθεση Παπασταύρου κραδαίνουν κατά του προέδρου της ΝΔ οι ΑΝΕΛ, που ανταγωνίζονται άλλωστε τη Συγγρού για το παραδοσιακό κοινό της δεξιάς

Την υπόθεση Παπασταύρου ως συνδετικό κρίκο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά αναδεικνύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που ανταγωνίζονται άλλωστε με τη Νέα Δημοκρατία για το παραδοσιακό δεξιό εκλογικό ακροατήριο.

Δεν είναι τυχαίο ότι η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έσπευσε με δήλωση της να καταγγείλει κάλυψη του κ.Μητσοτάκη στον κ.Παπασταύρου, καταλήγοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ εξοφλά γραμμάτια προς τον κ.Σαμαρά.

“Δεν προκαλεί την παραμικρή έκπληξη η στήριξη που παρείχε ο κ. Μητσοτάκης στον πρώην συνέταιρο της συζύγου του και στενό συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, ως προς την εμπλοκή του τελευταίου στη λίστα Λαγκάρντ, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR και στον κ. Χατζηνικολάου. Και μόνο το γεγονός ότι ο σημερινός πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε την υπόθεση Παπασταύρου απλώς «μια φορολογική εκκρεμότητα» αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, στην οποία ο κ. Μητσοτάκης διετέλεσε πρώτος τη τάξει υπουργός, δεν είχε την παραμικρή βούληση να διαλευκάνει τις υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, είτε πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ, είτε για τη λίστα Μπόργιανς”, δήλωσε η κ.Χρυσοβελώνη καταλήγοντας:

“Όμως, προκαλεί βάναυσα τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών η απίστευτη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι «ο Παπασταύρου, ως προς τον πολιτικό του ρόλο, βοήθησε τη χώρα»! Αποκαλύπτει ότι ο κ. Μητσοτάκης εξοφλά ένα – ένα τα ανεξόφλητα γραμμάτια προς τον κ. Σαμαρά. Και προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμη να εξοφλήσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα