Αποτελέσματα εκλογών 2015. Μεϊμαράκης: Θα τα δούμε όλα στα κομματικά όργανα. Εγώ εδώ θα είμαι

Αποτελέσματα εκλογών 2015. Μεϊμαράκης: Θα τα δούμε όλα στα κομματικά όργανα. Εγώ εδώ θα είμαι
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ενημέρωσε τον κ Παυλόπουλο για τα αποτέλεσμα της διερευνητικής εντολής που έλαβε την περασμένη Παρασκευή. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Είμαστε συντεταγμένο κόμμα, αλλά έχουμε και τις συνιστώσες μας. Εμένα δε με χάνετε, εδώ θα είμαι

Στα όργανα παρέπεμψε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσους έχουν σκοπό να θέσουν θέμα ιδεολογικής ταυτότητας της ΝΔ και εμμέσως και θέμα ηγεσίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνομιλία του με δημοσιογράφους και αφού είχαν προηγηθεί τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ανέφερε σχετικά με την επόμενη μέρα στη ΝΔ «θα τα δούμε όλα στα όργανα, θα συνεδριάσουν η κοινοβουλευτική ομάδα και η πολιτική επιτροπή, είμαστε κόμμα συντεταγμένο», διαμηνύοντας παράλληλα ότι «εμένα δε με χάνετε, εδώ θα είμαι».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για τα όσα ανέφερε ο Μάκης Βορίδης στα τηλεοπτικά πάνελ όπου έθεσε θέμα συνεδρίου για να τεθεί το θέμα της στρατηγικής της ΝΔ και της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σημείωσε σκωπτικά «έχουμε στη ΝΔ διαφορετικές απόψεις, έχουμε και εμείς τις συνιστώσες μας».

Εκτός του Μάκη Βορίδη, ο οποίος πέραν των ζητημάτων που έθετε, πρόσθετε ότι «πρέπει να πιστωθεί στο Μεϊμαράκη η μεγάλη προσπάθεια και η σπουδαία δουλειά», ο Άδωνις Γεωργιάδης αμέσως μετά τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα  εκτίμησε ότι ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα του Ιανουαρίου για τη ΝΔ σημειώνοντας ότι «ο Σαμαράς έχει αδικηθεί κατάφωρα». Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά» και πρόσθεσε με νόημα για τα εσωκομματικά της ΝΔ ότι «δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Δεν είναι του παρόντος».

Πάντως η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε νωρίτερα στη Λεωφόρο Συγγρού και εισερχόμενη στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ανέφερε ότι δεν τίθεται απολύτως κανένα θέμα ηγεσίας της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα