Έσκασε: Οι Muse στην Αθήνα για το Ejekt Festival

Έσκασε: Οι Muse στην Αθήνα για το Ejekt Festival

Ανακοινώθηκε το μεγάλο όνομα της δεύτερης μέρας του φετινού Ejekt Festival. Και ναι, περιλαμβάνει και τους Muse (Vid)

Με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η διοργανώτρια εταιρεία του Ejekt Festival ανακοίνωσε την επιστροφή των Muse στην Αθήνα.

Η βρετανική μπάντα, μια από τις καλύτερες εν ενεργεία αυτή τη στιγμή, έρχεται στην Αθήνα στις 23 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Η προπώληση ξεκινάει από αύριο κιόλας, μέσω του viva.gr.

Πρόκειται για την τέταρτη συναυλία των Muse στην Ελλάδα. Πρώτη φορά είχαν έρθει το 2000, δεύτερη το 2002, και τρίτη το 2007 στο πλαίσιο της περιοδείας τους για το Black Holes and Revelations.

Με επτά studio album κι εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, από το Showbiz του 1999 μέχρι το Drones του 2015, οι Ματ Μπέλαμι, Ντόμινικ Χάουαρντ και Κρις Γουόλστενχολμ έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα των τελευταίων 15 ετών.

Δισκογραφία:

Showbiz (1999)

Origin of Symmetry (2001)

Absolution (2003)

Black Holes and Revelations (2006)

The Resistance (2009)

The 2nd Law (2012)

Drones (2015)

Early bird εισιτήρια: 40 Ευρώ

VIP early bird εισιτήρια: 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Μετά την εξάντληση των early bird εισιτηρίων, θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια που θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.

Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.

Και στην Πλατεία Νερού, θα δούμε κάτι τέτοιο:

Στη σκηνή του Ejekt επιστρέφουν επίσης οι Editors και οι James, στις 8 Ιουλίου, για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

Οι James θα έρθουν στην Αθήνα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας με αφορμή τον νέο τους δίσκο “Girl At The End Of The World”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα μιας και το line up δεν έχει κλείσει ακόμα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – DAY 1 (8/07)

Early bird εισιτήρια: 30 Ευρώ

VIP early bird εισιτήρια: 45 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Στη δεύτερη φάση της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ και τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 45 Ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα  www.viva.gr , Public, SevenSpots, Ιανός.

Όλες οι πληροφορίες εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα