Παπαδημούλης: Ο Τσίπρας θα είναι εκείνος που τον Αύγουστο του 2018 θα βγάλει τη χώρα από την κρίση

Παπαδημούλης: Ο Τσίπρας θα είναι εκείνος που τον Αύγουστο του 2018 θα βγάλει τη χώρα από την κρίση
Κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και η Οικονομικών Υποθέσεων με την ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουμε θέμα ημερήσιας διάταξης: "Οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και η οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης" την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Στο Ραδιόφωνο 24/7 μίλησε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε "βαρίδια" για το ΠΑΣΟΚ τους Βενιζέλο και Λοβέρδο

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός την περίοδο της κρίσης. Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και θα είναι αυτός που τον Αύγουστο του 2018 θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, είπε ότι όσο η ηγεσία του κεντρώου χώρου συνεχίζει να είναι δορυφόρος της ΝΔ ή κρατά απολιτίκ στάση θα παραμένει συμπιεσμένος.

Χαρακτήρισε βαρίδια για το ΠΑΣΟΚ τους Βενιζέλο και Λοβέρβο, επισημαίνοντας την ανάγκη να επιστρέψει ο χώρος στις παραδοσιακές του αρχές.

Πρόσθεσε ότι την αριστερά και την κεντροαριστερά την εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι εάν στο ΠΑΣΟΚ δεν το καταλαβαίνουν και δεν βλέπουν τη γίνεται στην Ευρώπη, ας ακούσουν τον Λαλιώτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα