Solo: A Star Wars Story- Ο Χαν Σόλο πριν τον “Πόλεμο των Άστρων”

Solo: A Star Wars Story- Ο Χαν Σόλο πριν τον “Πόλεμο των Άστρων”

Ένα spin-off για τον διασημότερο τυχοδιώκτη ενός γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Ο Χαν πριν γνωρίσει τον Skywalker και η συνάντησή του με τον Τσουμπάκα

Για τις 45 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της ταινίας Solo: A Star Wars Story. Πρόκειται για ένα spin-off με πρωταγωνιστή τον ήρωα που γνωρίσαμε στην αρχική τριλογία και ξανασυναντήσαμε στο The Force Awakens, τον Χαν Σόλο.

Στον ρόλο που δόξασε ο Χάρισον Φορντ συναντάμε τον 29χρονο Έλντεν Έρενριχ, τον οποίο έχουμε δει στο Tetro του Francis Ford Coppola, το Blue Jasmin του Woody Allen και στο Hail Ceasar, των αδερφών Κοέν, μεταξύ άλλων.

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο βραβευμένος με Όσκαρ για το “Ένας υπέροχος άνθρωπος”, Ron Howard, όντας ο τρίτος σκηνοθέτης που αναλαμβάνει το-παράτολμο όπως αποδείχτηκε-εγχείρημα, μετά την αποπομπή των Phil Lord και Chris Miller εν μέσω γυρισμάτων.

Το Solo: A Star Wars Story, μας συστήνει μία σειρά νέων χαρακτήρων, αλλά θα συναντήσουμε και παλιούς γνώριμους από το σύμπαν που δημιούργησε ο George Lucas. Στο επίκεντρο της ταινίας βρίσκεται η ζωή του Χαν Σόλο πριν συναντήσει τον Λουκ Σκάιγουόκερ, τον Όμπι Ουάν Κενόμπι ή την Λέια, ενώ θα μάθουμε και πώς γνώρισε τον αγαπημένο όλων Chewbacca.

Το cast της ταινίας περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα ονόματα, όπως η Εμίλια Κλαρκ του Game of Thrones, ο Ντόναλντ Γκλόβερ και ο πάντα εξαιρετικός Γούντι Χάρελσον.

Δείτε το trailer της ταινίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα