Διαγωνισμός: 10 οικογένειες κερδίζουν προσκλήσεις για το πάρκο δεινοσαύρων

Διαγωνισμός: 10 οικογένειες κερδίζουν προσκλήσεις για το πάρκο δεινοσαύρων

Περάστε δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά σας στο Πάρκο Κερατέας. Μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν επίσκεψη στο πάρκο δεινοσαύρων.

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας, ο οποίος προάγει τις Τέχνες, τα Γράμματα και τον Πολιτισμό και έχεις ως στόχο να αντιμετωπίζει το κάθε παιδί ως μοναδικό. Αποτελείται από το Πάρκο στη Κερατέα, το νέο Πολυχώρο Λυκαβηττού και το Πάρκο – Οδυσσέας στο Κατάκολο Ηλείας. Η κύρια δραστηριότητα του Πολιτιστικού Πάρκου είναι η παραγωγή και εκτέλεση βιωματικών προγραμμάτων, φιλοξενώντας κάθε χρόνο περίπου 70.000 παιδιά.

Αυτήν την εβδομάδα 10 τυχεροί αναγνώστες του News247.gr  θα κερδίσουν 10 οικογενειακές προσκλήσεις (2 ενήλικες & 2 παιδιά) για να διασκεδάζουν μαζί με τα παιδιά τους στο Πάρκο Κερατέας και το Πάρκο Δεινοσαύρων, απολαμβάνοντας τους καταπράσινους χώρους του!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα για να μπείτε στην κλήρωση:


Όσο ο καιρός ανοίγει, το Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Η έκταση 20 στρεμμάτων του κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για όλους όπου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν υπέροχες εμπειρίες μέσα στην φύση.

Γνωρίστε τα ξεχασμένα επαγγέλματα του παρελθόντος μέσα από την περιήγηση στο «Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας» που μοιάζει με μικρό χωριουδάκι και διασκεδάστε με παραδοσιακά παιχνίδια που έχουν τις ρίζες τους ακόμα και στην αρχαιότητα. Κουτσό, τυφλόμυγα, σβούρες και κολοκυθιά αναβιώνουν διασκεδάζοντας τα παιδιά και ξυπνώντας όμορφες μνήμες στους μεγαλύτερους.

Το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα  «Η Εποχή των Δεινοσαύρων» μας περιμένει για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν με οδηγούς εντυπωσιακά εκθέματα – ομοιώματα δεινοσαύρων σε φυσικό μέγεθος. Η έκθεση έχει στόχο την αφύπνιση της οικολογικής συνείδησης και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για μια βόλτα και από τον μυρωδάτο Βοτανόκηπο του Πάρκου, όπου γνωρίζουμε τα μυστικά της σποράς, της φύτευσης και της σωστής καλλιέργειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα