Συγκίνηση για τον Παντελίδη. Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του στη Νέα Ιωνία

Συγκίνηση για τον Παντελίδη. Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του στη Νέα Ιωνία

Συντετριμμένος ο κόσμος κατευθύνεται στο σπίτι του Παντελή Παντελίδη και στο μαγαζί του αδερφού του στη Νέα Ιωνία. Ο τραγουδιστής είχε μείνει μέχρι το πρωί στο Teatro Music Hall, όπου έκανε πρόβες

Της Μίκας Κοντορούση

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στη Νέα Ιωνία, στη συμβολή των οδών Σεληνουντος και 28ης Οκτωβρίου, στο μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Το πατρικό σπίτι του βρίσκεται δύο στενά πιο πάνω από το μαγαζί του αδερφού του,στην οδό Σηλυβρίας 6. Οι γονείς του τραγουδιστή έφτασαν λίγο μετά τις 14:00, υποβασταζόμενοι. Ο κόσμος, συντετριμμένος δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του 32χρονου τραγουδιστή.

 

“Από αυτή τη γειτονιά ξεκίνησαν τα όνειρα του. Του άρεσε η κιθάρα. Ο, τι έκανε το έκανε μόνος. Είναι αυτοδημιούργητος. Δεν το πίστευε κανείς ότι κάνει τόσο μεγάλη καριέρα. Τώρα θα πάω στο σπίτι να μιλήσω με τους γονείς”, ήταν τα λόγια του Αθανάσιου Καλύβα, θείου του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

 

Οι περισσότεροι φωνάζουν ότι τον “φάγανε” με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το νέο του τραγούδι για τα Κατεχόμενα, ενώ γράφουν στίχους και τους αφήνουν έξω από το μαγαζί που διατηρεί η οικογένεια. Η κυρία Ειρήνη, κάτοικος της Νέας Ιωνίας γράφει σε χαρτάκι: “Δώσε χαιρετίσματα Παντελίδη στον Στέλιο Καζαντζίδη”.

 

Όπως μας λένε, είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του Αθηνά, ενώ όλη μέρα ήταν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί ο πατέρας του, Σταύρος.

 

Ο μικρότερος αδερφός του Κωνσταντίνος, ο οποίος φοιτά στην Β’ Γυμνασίου πληροφορήθηκε την τραγική είδηση στο σχολείο. Το σημείο στη Νέα Ιωνία επισκέφτηκε και η Ειρήνη Μερκούρη και ο Άκης Πολυχρονόπουλος, οργανοπαίκτης του Δημήτρη Ράλλη.

Φίλη του αδελφού του, Τριαντάφυλλου μας είπε: “Ήμασταν μεγάλη παρέα. Τον είδα πριν μια εβδομάδα. Πηγαίναμε παντού μαζί παρέα. Τον έκραζαν όμως για τα Κατεχόμενα. Ζήλια. Ήταν ήσυχο παιδί, πάντα στη νέα Ιωνία με όλους μας, ποτέ δεν ψωνίστηκε. Τώρα όμως; Τι έχουν να πουν;”.

 

Μια γυναίκα που διατηρεί περίπτερο κοντά στα καταστήματα της οικογένειας, τους είδε το πρωί να τρέχουν πανικόβλητοι από το μαγαζί προς το Ασκληπιείο, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. Φίλος του αδελφού του τραγουδιστή λέει ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν μαζί με φίλους και τον Αντώνη Ρέμο στο μαγαζί του. Αποχώρησε από το μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τις πρόβες που έκανε με κατεύθυνση το σπίτι του στη Βούλα, αφού πρώτα έκανε στάση σε άλλο μαγαζί με την παρέα του.

“Ο δεύτερος γιος μου, Νίκος είναι υπαξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό και γνωρίζονταν από μικροί. Ερχόταν στο σπίτι. Του έλεγα: Μην παρασυρθείς και μην ξεφύγεις”, είπε η Μαίρη Τζίκα.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή θα ήταν η πρεμιέρα του σχήματος που θα συμμετείχε στο Teatro Music Hall μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα τελεστεί στον Άγιο Σπυρίδωνα και η ταφή στον Κόκκινο Μύλο, στις Αχαρνές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα