Πρόεδρος Πρατηριούχων Καυσίμων Εύβοιας: Ο υπάλληλος έπρεπε να αλλάξει το λάστιχο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πρόεδρος Πρατηριούχων Καυσίμων Εύβοιας: Ο υπάλληλος έπρεπε να αλλάξει το λάστιχο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Εύβοιας, Β. Κούκουζας για το περιστατικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε πρατήριο καυσίμων κοντά στην Αιδηψό, τη Δευτέρα του Πάσχα (Vid)

“Είμαστε υποχρεωμένοι από το επάγγελμα μας να εξυπηρετούμε τον κόσμο, ιδιαίτερα όταν είναι ξένος. Και δεν αναφέρομαι στην έννοια του θεσμού, που είναι και τιμή μας να εξυπηρετούμε έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί έναν τέτοιο θεσμό, αλλά κάποιοι προσπάθησαν να οικειοποιηθούν ένα περιστατικό σαν αυτό”.

Τα παραπάνω αναφέρει ο Πρόεδρος Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Εύβοιας, Β. Κούκουζας ο οποίος μέσω της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 καταγγέλλει τη Βάλια Παναγιωτίδου για προσπάθεια οικειοποίησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου και για παράνομη απόπειρα βιντεοσκόπησης του περιστατικού της με τον υπάλληλο του βενζινάδικου της Αιδηψού, στο οποίο βρέθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα η πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Ο κ. Κούκουζας δηλώνει:

“Ο ιδιοκτήτης δεν ήταν στον χώρο δουλειάς, δεν φέρει ευθύνη. Ο υπάλληλος συμπεριφέρθηκε αλαζονικά. Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον θεσμό, έχει να κάνει με τον άνθρωπο που ήταν και ξένος. Ήταν μια γυναίκα που είχε πάει σε ένα μέρος να περάσει το Πάσχα της και ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της. Εμείς σαν επαγγελματίες οφείλουμε να εξυπηρετούμε. Ο υπάλληλος δεν μίλησε καλά στην κ. Κωνσταντοπούλου και αυτό εξάγεται από την αντίδραση της.

Η ίδια ζήτησε όπως ζητάει κάθε πελάτης να εξυπηρετηθεί. Μπορεί η γυναίκα να μην ήξερε πως το εν λόγω βενζινάδικο δεν είχε βουλκανιζατέρ, ο υπάλληλος όμως έπρεπε να βρει τρόπο να τη βοηθήσει, να την εξυπηρετήσει. Εμείς έχουμε συνεργασίες με συνεργία, φανοποιεία, βουλκανιζατέρ, θα μπορούσε να την παραπέμψει κάπου αλλού. Και το να βάλει τη ρεζέρβα στο λάστιχο, είναι κάτι που μπορεί να το κάνει κάθε υπάλληλος. Τη στιχομυθία δεν τη γνωρίζω, αλλά επαναλαμβάνω είμαστε υποχρεωμένοι να εξυπηρετούμε τον κόσμο”.

Κάνοντας επίθεση στην κ. Παναγιωτίδου είπε:

“Είναι απαράδεκτη η στάση της. Παίρνουμε τις κάμερες και τραβάμε έτσι προσωπικά δεδομένα;”.

Από τη δική της μεριά η Β. Παναγιωτίδου είπε:

“Είδα έναν θεσμό, τον τρίτο της χώρας, να ουρλιάζει και να απειλεί έναν υπάλληλο. Το ίδιο θα έκανα και για βουλευτή της ΝΔ. Χαίρομαι όταν βλέπω γυναίκες να φτάνουν τόσο ψηλά αλλά δεν είναι σωστό να φωνάζεις τόσο δυνατά σε έναν άντρα που της έλεγε “δεν μπορώ” και μετά της φώναζε και αυτός. Ο υπάλληλος μου είπε πως είχαν μαλώσει και την προηγούμενη ημέρα”.

Πηγή φωτογραφίας: eviazoom.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα