Έξυπνες ιδέες & λύσεις για την ανανέωση του σπιτιού σας από τα Praktiker

Έξυπνες ιδέες & λύσεις για την ανανέωση του σπιτιού σας από τα Praktiker

Τα καταστήματα Praktiker προσφέρουν οne-stop-shop με ολοκληρωμένες προτάσεις για τους φοιτητές αλλά και όλους όσους ανανεώνουν τους χώρους τους, μέσα από το νέο Κατάλογο Σπιτιού Praktiker 2015

Ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον κατεξοχήν μήνα της ανανέωσης, και τα καταστήματα Praktiker είναι εδώ για να σας προσφέρουν μοντέρνες, πρακτικές και οικονομικές λύσεις εξοπλισμού για ένα νέο σπίτι, αλλά και πρωτότυπες ιδέες για να ανανεώσετε το χώρο σας δημιουργικά και να υποδεχθείτε το Φθινόπωρο!

Μέσα από 100 σελίδες γεμάτες tips & ιδέες για διακόσμηση & DIY κατασκευές , έπιπλα για κάθε δωμάτιο, είδη διακόσμησης και ηλεκτρικές συσκευές για όλο το σπίτι και για κάθε γούστο, ο νέος Κατάλογος Σπιτιού Praktiker αποτελεί τον απόλυτο οδηγό του Φθινοπώρου για τους νέους που ετοιμάζουν το φοιτητικό τους σπίτι , αλλά και για όλους όσους επιθυμούν να κάνουν μια νέα, δημιουργική αρχή, ανανεώνοντας το σπίτι και τη διάθεσή τους.


Ο νέος κατάλογος θα είναι διαθέσιμος έως τις 14 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο και έως τις 17 Οκτωβρίου, βρίσκεται σε ισχύ και ο Κατάλογος Οργάνωσης Σπιτιού & Μετακόμισης της Praktiker, με δεκάδες προϊόντα και λύσεις αποθήκευσης & μεταφοράς που βοηθούν στην οργάνωση του νοικοκυριού.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ακόμα πιο συμφέρουσες & άνετες αγορές

Η Praktiker προσφέρει επιπλέον σε όλους ένα πακέτο ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα κάνει ακόμα πιο εύκολες και οικονομικές τις αγορές σας.

* Εντελώς δωρεάν μεταφορά για όλους τους φοιτητές (ανεξαρτήτως ποσού αγορών) & με αγορές άνω των €149 για υπόλοιπες αγορές (ισχύει έως και τις 14 Νοεμβρίου).

* Ειδικές τιμές συναρμολόγησης επίπλων: €39 για 1-3 έπιπλα & €49 για 4-6 έπιπλα (ισχύει έως 14 Νοεμβρίου).

* Παραγγελία από παντού για ακόμα μεγαλύτερη άνεση:

* Παραγγελία στο κοντινότερο σας κατάστημα και παραλαβή από το κατάστημα της επιλογή σας, σε άλλη πόλη

* online μέσω του www.praktiker.gr , αλλά και

* τηλεφωνικά (800 100 2750)

* Έως 24 Άτοκες Δόσεις: Πραγματοποιήστε ακόμα πιο εύκολα τις αγορές σας, χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα (έως 12 δόσεις για αγορές ύψους €100- €500, έως 24 δόσεις για αγορές άνω των 500€).

* Επιπλέον, η Praktiker προσφέρει επιστροφή στα ευρώ που θα εξαργυρώσουν για τις μελλοντικές αγορές τους οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, ενώ δίνει τη δυνατότητα 5ετούς εγγύησης ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών, μέσω του προγράμματος Praktiker Value Plus+ σε συνεργασία με τη Mapfre Warranty.

Η Praktiker είναι στο Facebook με ακόμα περισσότερες ιδέες και tips!

Βρείτε τη νέα σελίδα της Praktiker στο Facebook ( https://www.facebook.com/praktikerhellas ), κάντε like και γίνετε κι εσείς μέλη της νέας διαδικτυακής κοινότητας των Praktiker για να μένετε συντονισμένοι με τα πιο χρήσιμα tips, ιδέες και λύσεις, παιχνίδια, διαγωνισμούς και τα όλα τα νέα της εταιρίας!

Είτε πρόκειται για επιστροφή στο σπίτι ή στα θρανία, το φθινόπωρο ξεκινά & η ανανέωση έρχεται στα Praktiker!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα