Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στους AC/DC: Αποσύρεται ο μπασίστας Κλιφ Ουίλιαμς

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στους AC/DC: Αποσύρεται ο μπασίστας Κλιφ Ουίλιαμς

Ο 66χρονος μπασίστας, ο οποίος εντάχθηκε στο γκρουπ το 1978, δήλωσε ότι πλέον το συγκρότημα είναι "μεταλλαγμένο ζώο"

Ένα ακόμα μέλος τους χάνουν οι AC/DC, το τέταρτο τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς ο μπασίστας Κλιφ Ουίλιαμς ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας Rock or Bust σταματάει τις εμφανίσεις του με το συγκρότημα και τη συμμετοχή του στις εγγραφές τραγουδιών.

Ο 66χρονος Ουίλιαμς, ο οποίος εντάχθηκε στο γκρουπ το 1978, μίλησε σε εφημερίδα της Φλόριντα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Το γκρουπ είναι ό,τι ξέρω τα τελευταία 40 χρόνια αλλά μετά την περιοδεία σταματάω τα ταξίδια και τις εγγραφές. Χάνοντας τον Μάλκολμ, η υπόθεση του Φιλ και τώρα ο Μπράιαν…είναι σαν μεταλλαγμένο ζώο. Νιώθω ότι αυτό είναι το σωστό”.

Ο Μάλκολμ Γιανγκ ήταν ο κιθαρίστας του γκρουπ από την αρχή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν έγινε γνωστό ότι πάσχει από άνοια, ο ντράμερ Φιλ Ρουντ αναγκάστηκε να αποχωρήσει τον Νοέμβριο του 2014 όταν διώχθηκε ποινικά στη Νέα Ζηλανδία και καταδικάστηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ ο τραγουδιστής Μπράιαν Τζόνσον έφυγε πριν λίγους μήνες μετά από συστάσεις των γιατρών ότι αν συνέχιζε τις συναυλίες θα έχανε οριστικά την ακοή του.

Οι Γιανγκ και Ρουντ αντικαταστάθηκαν από τους Στίβι Γιανγκ (ανιψιός του Μάλκολμ) και Κρις Σλέιντ ενώ ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses Αξλ Ρόουζ καλύπτει το κενό του Τζόνσον στην καλοκαιρινή περιοδεία του γκρουπ.

Κάτι που σημαίνει ότι από τα πέντε μέλη που έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά στο άλμπουμ Back in Black τη δεκαετία του ’80 και στην Rock or Bust περιοδεία του 2008, η οποία κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 2010, μόνο ο κιθαρίστας Άνγκους Γιανγκ έχει μείνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα