Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό

Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό

11 ξεκαρδιστικά μπλουζάκια γιατί η ζωή θέλει χιούμορ

Το χιούμορ και ο σαρκασμός είναι δύο από τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά στην ανθρώπινη προσωπικότητα. Αποτελούν τα κυριότερα κριτήρια επιλογής των φίλων σου και γενικότερα των ανθρώπων που επιλέγεις να σε περιβάλουν και να σε συντροφεύουν.

Διαβάζεις ανέκδοτα, παρακολουθείς “Ράδιο Αρβύλα” και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σου ξεφεύγει τίποτα από το 9GAG. Στο σχολείο ήταν η βασική αιτία για κάθε ωριαία αποβολή. Ψίθυροι, κουβέντες και δυνατά πνιχτά γέλια έφταναν για να αποχωρήσεις από την τάξη.

Η αίσθηση του γέλιου είναι βαθιά ριζωμένη μέσα σου. Δεν είναι τυχαία η ανταπόκρισή σου σε οτιδήποτε αστείο βλέπεις ή ακούς. Η ανάγκη σου για χιούμορ είναι πηγαία και ανεξάντλητη.

Έμαθες να γελάς πριν καλά καλά πεις τις πρώτες σου λέξεις. Οι άνθρωποι με υψηλό IQ τείνουν να έχουν μεγαλύτερη ικανότητα να καταλαβαίνουν το χιούμορ και τον σαρκασμό. Έχουν καλύτερη αίσθηση του χιούμορ και είναι περισσότερο αστείοι στις συναναστροφές τους. Κατ’ επέκταση εκλαμβάνεις το χιούμορ ως ένδειξη ευφυΐας, αλλά και δείκτη ελκυστικότητας ενός προσώπου.

Το γέλιο αξίζει μία θέση στην καθημερινότητα σου. Η παρέα σου πρέπει να χαρακτηρίζεται από έντονες στιγμές γέλιου και χιούμορ. Μπορείς να εντάξεις το γέλιο στον τρόπο που διασκεδάζεις και στο ντύσιμο σου. Να είσαι μία ευχάριστη παρουσία στο οπτικό πεδίο και την καθημερινότητα των γύρω σου. Να μάθεις να διακωμωδείς την αγχωτική καθημερινότητα και να αντιμετωπίζεις με χιούμορ κάθε στενάχωρο γεγονός της επικαιρότητας.

Αντύπας tshirt 14,90 €

I Think Someone Is Following Me…tshirt 18,00 €

i fixed it tshirt 14,90 €

GDI Mondays tshirt 18,00 €

goth gay tshirt 14,90 €

Greek University Fit T-Shirt 10,50 €

its yours tshirt 14,90 €

Solarium Casual T-Shirt 13,00 €

Multitasking…tshirt 18,00 €

Superman’s Bad Laundry Day tshirt 18,00 €

Forget About It – Alzheimer’s Night Club Unisex Heavy Hoodie 35 €

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα