Μια Lamborghini Huracán LP 610-4 στην υπηρεσία της ιταλικής Αστυνομίας

Μια Lamborghini Huracán LP 610-4 στην υπηρεσία της ιταλικής Αστυνομίας

Λίγοι ίσως θυμούνται ότι η Lamborghini είχε δωρίσει μια Gallardo LP 560-4 Polizia στην ιταλική αστυνομία. Τώρα λοιπόν, που η Gallardo αντικαταστάθηκε από ένα νέο μοντέλο, η Lamborghini δεν θα μπορούσε να αφήσει την ιταλική αστυνομία με το παλιό μοντέλο. Έτσι, πριν λίγες ημέρες την προμήθευσε με μία Huracán LP 610-4.

Το ειδικό supercar παραδόθηκε από τον Stephan Winkelmann , Πρόεδρο και Διευθύνοντα  Σύμβουλο της Automobili Lamborghini , στον επικεφαλής της  Αστυνομίας Alessandro Pansa , σε μια τελετή στη Ρώμη, στην ” Museo delle Auto Storiche della Polizia di Stato ” ( Μουσείο Ιστορικών οχημάτων της Αστυνομίας).

 

Η Lamborghini Huracán LP 610-4 Polizia θα είναι το καμάρι και η χαρά των Ιταλών αξιωματικών της αστυνομίας και θα αρχίσει τις περιπολίες στους δρόμους της χώρας προς το τέλος του έτους για να βοηθήσει στην πρόληψη των ατυχημάτων και της εγκληματικότητας .

Οι τυχεροί αστυνομικοί, που θα την οδηγούν, θα εκτιμήσουν αναμφίβολα την αυξημένη ισχύ του 5.2 – λίτρων ατμοσφαιρικού κινητήρα  V10 σε σύγκριση με την Gallardo.

 

Το supercarτων 610 ίππων επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα είναι στα 325 χλμ./ώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα