‘Βαρίδι του ΠΑΣΟΚ’ αποκάλεσε ο Σκουρλέτης τον Γ. Μανιάτη

‘Βαρίδι του ΠΑΣΟΚ’ αποκάλεσε ο Σκουρλέτης τον Γ. Μανιάτη
Συζήτηση νομοσχεδίων του υπουργείου Άμυνας στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σκληρή αντιπαράθεση στη Βουλή με αφορμή πρόταση του Γ. Μανιάτη για ιδιώτες επιθεωρητές περιβάλλοντος. Στο υπόβαθρο η κόντρα της κυβέρνησης με ομάδα του ΠΑΣΟΚ που τάσσεται εναντίον κάθε συζήτησης με το ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρές φράσεις με αφορμή θέματα περιβάλλοντος αλλά αληθινό υπόβαθρο τη στάση συγκεκριμένης ομάδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ  αντάλλαξαν στη Βουλή ο υπουργός Ενέργειας Π. Σκουρλέτης με τον προκάτοχό του Γ. Μανιάτη.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από την κριτική που άσκησε ο Π. Σκουρλέτης στην πρόταση του Γ. Μανιάτη για ιδιώτες πιστοποιημένους επιθεωρητές περιβάλλοντος την οποία χαρακτήρισε ακραία νεοφιλελεύθερη. Ο κ. Σκουρλέτης αφού καταλόγισε στον κ. Μανιάτη ότι προτείνει παρόμοια πράγματα με την τρόικα στη συνέχεια εξαπέλυσε και σκληρή πολιτική επίθεση εναντίον του.

«Ο Μανιάτης είναι βαρίδι  για το ΠΑΣΟΚ μαζί με δυο -τρεις άλλους που ευθύνονται για την κατάντια αυτού του κόμματος» είπε ο κ. Σκουρλέτης. Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι φέρει ευθύνη «για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε δορυφόρο του νεοφιλελευθερισμού και της ΝΔ» εκφράζοντας ουσιαστικά τη δυσφορία του για την ομάδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πιέζουν τη Φώφη Γεννηματά να μην προσέλθει σε διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο κ. Μανιάτης επέστρεψε την κατηγορία λέγοντας ότι «βαρίδι» είναι ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης και «όλοι οι υπόλοιποι» που έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Μανιάτης αποκάλεσε, μάλιστα «υβριστή και ψεύτη» τον υπουργό Ενέργειας και του καταλόγιζε ότι χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα από «νεοφιλελεύθερη» και «βορειοκορεατική» πρακτική και αντίληψη. «Ξεπουλάτε  τον ορυκτό πλούτο, να παραιτηθείτε» τόνισε στον υπουργό ο κ. Μανιάτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα