UFC 210: Εξαπάτησε το διαγωνισμό και έφυγε με τη ζώνη του νικητή

UFC 210: Εξαπάτησε το διαγωνισμό και έφυγε με τη ζώνη του νικητή
Daniel Cormier, left, battles Anthony Johnson during a light heavyweight mixed martial arts bout at UFC 210, early Sunday, April 9 2017, in Buffalo, N.Y. (AP Photo/Jeffrey T. Barnes) AP

Αφού επιστράτευσε το κόλπο με την πετσέτα, προκειμένου να ζυγιστεί, ο Daniel Cormier υπερασπίστηκε τον τίτλο του και στέφθηκε για μια ακόμη φορά νικητής

Έχουμε πρωταθλητή βαρέων βαρών στο UFC 210. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο κ. Daniel Cormier που έφτασε στον τελικό προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο αθλητής κατάφερε να κατατροπώσει τον αντίπαλό του Anthony Johnson, ο οποίος και ανακοίνωσε μετά τον αγώνα ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι έληξε αρκετά σύντομα, αφού ο αντίπαλος του Cormier, Johnson αποφάσισε να φέρει το παιχνίδι σε μάχη σώμα με σώμα και από κοντά με αποτέλεσμα να καταλήξει στο έδαφος και με μια λαβή-πνιγμό από τον πρωταθλητή να βγει νοκ άουτ στο 4ο λεπτό του δεύτερου γύρου.

Μετά την ήττα του, ο Johnson ανακοίνωσε πως “κρεμάει τα γάντια του”.

Ο μεγάλος τελικός ωστόσο σημαδεύτηκε από τη σκανδαλώδη διαδικασία ζύγισης των διαγωνιζομένων και το “τρικ” του δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλητή που ως δια μαγείας έχασες μισό κιλό σε 3′ λεπτά. Ο παίκτης πίεσε με τα χέρια του την πετσέτα μπροστά του  Οι περισσότεροι μιλάνε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου για σκάνδαλο ολκής καθώς σε ένα πρωτάθλημα αξίας δισεκατομμυρίων χρησιμοποιούνται φθηνές απάτες που δεν περνούν πια ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πάλης ενώ ο ίδιος ο Cormier αρκέστηκε να δικαιολογηθεί ότι κράτησε την πετσέτα ώστε να μην αποκαλυφθούν τα γεννητικά του όργανα στην προσπάθεια να ισορροπήσει πάνω στην ζυγαριά.

AP Photo/Jeffrey T. Barnes

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα