Καταδίκη Ντινόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση

Καταδίκη Ντινόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, ο Αργ. Ντινόπουλος θα πρέπει να αποζημιώσει την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, επειδή υποστήριξε ότι υπήρξε σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αποζημίωση ύψους 60.000 ευρώ, υποχρεώνεται να καταβάλει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης Σαμαρά, Αργύρης Ντινόπουλος, στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η περιφερειάρχης είχε καταθέσει αγωγή σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά τις δηλώσεις του Αργύρη Ντινόπουλου ότι η Ρένα Δούρου είχε διατελέσει σύμβουλος του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνα είναι προσωρινά εκτελεστή στο ποσό των 10.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να ασκηθεί έφεση.

Οι δηλώσεις Ντινόπουλου

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή την άνοιξη του 2014, κατα τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου για την τοπική αυτοδιοίκηση, αναπαρήγαγε ουσιαστικά ισχυρισμούς που είχαν μεταδοθεί στον ηλεκτρονικό Τύπο και εμφάνισε την κ. Δούρου ως σύμβουλο του πρώην υπουργού.

Η Ρένα Δούρου που τότε ήταν υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, είχε προχωρήσει σε τηλεφωνική παρέμβαση, αναφέροντας ότι δεν υπήρξε ποτέ σύμβουλος υπουργού, αλλά δούλευε με μπλοκάκι, όπως πολλοί άλλοι εργαζόμενοι, σε Ινστιτούτο του υπουργείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα