Κυβέρνηση: Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναζήτηση επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή

Κυβέρνηση: Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναζήτηση επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή
Greek prime minister Alexis Tsipras delivers a speech entitled "The Greek Revolution as European Fact" during a celebratory ceremony of Greek Independence Day, at the National and Kapodistrian University of Athens, in Athens, Greece on March 25, 2015. / 25 1821, , , 25 2015. Menelaos Myrillas / SOOC

Κατηγορηματική διάψευση του νέου δημοσιεύματος της Bild, που αυτή τη φορά κάνει λόγο για μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης για πρόωρες εκλογές

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές της Bild για σενάρια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, η κυβέρνηση.

Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν, ότι η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε αυτά τα σενάρια.

Κατά τις ίδιες πηγές, η κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα την αναζήτηση μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή, αφήνοντας τους άλλους να απεργάζονται ό,τι σενάρια τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα.

Το δημοσίευμα της Bild κάνει λόγο για εξέταση από την κυβέρνηση του ενδεχόμενου πρόωρων εκλογών.

“Εν μέσω των αποφασιστικής σημασίας συζητήσεων για νέα βοήθεια δισ. ευρώ και μεταρρυθμίσεων η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο εκλογών. Από την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές ο Έλληνας πρωθυπουργός θα εξαρτήσει το ενδεχόμενο, να καλέσει εκ νέου τους πολίτες στις κάλπες”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας ποντάρει στο προβάδισμα που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ οι τωρινές δημοσκοπήσεις και φτάνει έως και το 40%.

“Ποντάρει στο ότι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών θα μπορούσε να εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία και παράλληλα μεγαλύτερη στήριξη για την πορεία του κατά των Βρυξελλών”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η εφημερίδα επικαλούμενη Έλληνα υπουργό που δεν κατονομάζεται, αναφέρει: “Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Εάν η ΕΕ παραμείνει σκληρή, θα πρέπει να δείξουμε ότι και εμείς παραμένουμε σκληροί. Ο ελληνικός λαός μας στηρίζει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα