STAR WARS: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας

STAR WARS: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας

Οι θαυμαστές δεν έχουν ακόμα συνέλθει από το Star Wars: The Force Awakens, ωστόσο τα γυρίσματα της νέας ταινίας ξεκίνησαν. Ποιοι ηθοποιοί προστίθενται στο cast; Δείτε το teaser

Μπορεί ο κόσμος να μην έχει σταματήσει ακόμα να μιλά για τον πάταγο που έκανε το πολυαναμενόμενο Star Wars: The Force Awakens, εντός των κινηματογραφικών αιθουσών, οι παραγωγοί όμως αποφάσισαν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας.

Έτσι, τα γυρίσματα του Επεισοδίου VIII ξεκίνησαν, με τη Disney και η Lucasfilm να ανακοινώνουν το νέο του εγχείρημα με ένα βίντεο που δείχνει τον Rian Johnson σε ρόλο σκηνοθέτη.

Το νέο teaser ξεκινά από το πλάνο που σταμάτησε το Επεισόδιο VII, δηλαδή στη συνάντηση της Ρέι με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν κάποια από τα νέα ονόματα που θα δούμε στην επόμενη ταινία του Star Wars.

Πρώτος απ’ όλους, ο Benicio Del Toro, που έχει παραδεχθεί ότι θα ερμηνεύσει έναν χαρακτήρα που θα προσπαθήσει να σαγηνεύσει τη Λόρα Ντερν. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η Kelly Marie Tran, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ποιόν.

Ο τίτλος δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, ενώ η Disney αναφέρει με ανακοίνωσή της πως: “Η Ρέι έκανε τα πρώτα της βήματα στον ευρύτερο κόσμο του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει και θα συνεχίσει το επικό ταξίδι της με τον Φιν, τον Πόε και τον Λουκ Σκαϊγουόκερ στο επόμενο κεφάλαιο του έπους του Star Wars, το Star Wars: Επεισόδιο VIII, το οποίο ξεκίνησε γυρίσματα στο Pinewood Studios του Λονδίνου στις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Εκτιμάται πως η πρεμιέρα της νέας ταινίας θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου 2017, παράλληλα στις 16 Δεκεμβρίου του 2016 θα κάνει πρεμιέρα το Star Wars: Rogue One που αφηγείται την ιστορία της ομάδας που κλέβει τα σχέδια του Death Star.

(Πηγή: starwars.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα