Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2014: Ημέρα 1η, η Τελετή Εναρξης με το απουσιολόγιο στο χέρι

Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2014: Ημέρα 1η, η Τελετή Εναρξης με το απουσιολόγιο στο χέρι
?????? ??????S 55?? F?S????? ????????G??F?? T?SS???????S MotionTeam

Ξεκίνησε κι επίσημα χθες βράδυ το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την πιο σύντομη και χαμηλοβλεπούσα τελετή της ιστορίας του

Tο πιο λαμπερό στοιχείο της τελετής έναρξης του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ήταν η παρουσιάστριά της, η Πηνελόπη Τσιλίκα, εντυπωσιακή, με μια χαρακτηριστική θεατρικότητα, τόσο όμορφη όσο και ο ξεκάθαρος, βροντερός λόγος της, λυγερή και γοητευτική, ντυμένη με υπέροχα ρούχα της Θεσσαλονικιάς σχεδιάστριας Ντενίζ Ελευθερίου.

 Κατά τα άλλα… μην το είδατε το glam. Ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ… ποιος Πρόεδρος; Το Υπουργείο Πολιτισμού απόν – απασχολημένο μάλλον με το να ξεμπερδέψει το κουβάρι του οργανογράμματος του σημερινού εγχώριου σινεμά. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου απόν επίσης – εκτός από μέλη του ΔΣ, σαν τον Νίκο Σέκερη και τον Γιάννη Γλέζο. Ο Πρόεδρος Πέτρος Μάρκαρης ισχνά εμφανίζεται στη λήψη αποφάσεων, πόσω μάλλον σε κινηματογραφικές εκδηλώσεις, ο Γενικός Διευθυντής ψάχνει προς το παρόν την καρέκλα του, μια και ο Γρηγόρης Καραντινάκης και ο Χάρης Παπαδόπουλος αναμένουν την απόφαση του Υπουργού Κωνσταντίνου Τασούλα..

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 55ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα