Καραμανλής: Συχνά τα φαινόμενα εκτροχιασμών τρένων

Καραμανλής: Συχνά τα φαινόμενα εκτροχιασμών τρένων
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αστικές συγκοινωνίες στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις». Στη φωτογραφάι ο Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση με αφορμή το χθεσινό εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας έξω από τη Λάρισα, θέτοντας ζήτημα για τον τρόπο λειτουργίας των σιδηροδρόμων

Ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσε σήμερα ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

Αφορμή στάθηκε ο χθεσινός εκτροχιασμός επιβατικής αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, κατά την είσοδό της στον σταθμό της Λάρισας.

Ο εκτροχιασμός αυτός, όπως αναφέρει ο κ.Καραμανλής, έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα από συναφή ατυχήματα, όπως αυτό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος της Καλλιπεύκης Δομοκού στις αρχές Αυγούστου, αλλά και το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο τον περασμένο Μάιο.

“Όπως γίνεται, επομένως, αντιληπτό”, υποστηρίζει στην ερώτηση του ο τομεάρχης της ΝΔ, “τα συχνά αυτά φαινόμενα γεννούν πλήθος ερωτημάτων, για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα