Σε εξέλιξη φωτιές σε Ηλεία και Αχαΐα. Καλύτερη εικόνα στη Σαλαμίνα

Σε εξέλιξη φωτιές σε Ηλεία και Αχαΐα. Καλύτερη εικόνα στη Σαλαμίνα
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ - ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Από τις πυρκαγιές δεν απειλούνται σπίτια. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα σημεία δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κακή Βίγλα Σαλαμίνας.

Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται οικισμοί, αλλά δεν κινδυνεύουν αυτή την ώρα, καθώς η φωτιά κινήθηκε λόγω ανέμων σε αντίθετη κατεύθυνση.

Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 7 ατόμων, 2 υδροφόρες και από πλευράς εναέριων μέσων, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε ύφεση.

Λόγω της πυρκαγιάς πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας στα εξής σημεία, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας: Στη λεωφόρο Κακής Βίγλας, από το ύψος της εκκλησίας της Αγίας Ζώνης έως την παραλιακή λεωφόρο και στην περιφερειακή λεωφόρο, από το ναό έως την περιοχή Σελήνια.

Νέες πυρκαγιές σε Ηλεία και Αχαΐα

Την ίδια ώρα, δύο νέες φωτιές ξέσπασαν την Παρασκευή στην πολύπαθη Ηλεία, στην περιοχή Άγιος Νικόλαος και στο Σανταμέρι Αχαΐας.

Στην Ηλεία επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμει κι ένα ελικόπτερο.

Στο Σανταμέρι επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής (14 οχήματα, 28 πυροσβέστες, 2 αεροπλάνα, 1 ελικόπτερο) ενώ δεν απειλούνται σπίτια.

Στο μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή Συχαινών, κοντά στην Πάτρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα