Ο Γιώργος Κύρτσος στη μάχη για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Γιώργος Κύρτσος στη μάχη για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ με άρθρο του στο NEWS 247, εξηγεί γιατί ζητά τη ψήφο των πολιτών

Διεκδικώ μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία για τους ακόλουθους λόγους:

Πρώτον, για να πρωταγωνιστήσω στις εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ελέγχει ή συμμετέχει στις κυβερνήσεις των περισσότερων χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεύτερον, για να ενισχύσω τον ρόλο και την εικόνα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τρίτον, για να συνδέσω το γενικό ευρωπαϊκό με το ειδικό ελληνικό και να εξασφαλίσω πρόσθετες δυνατότητες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της πατρίδας μας.

Τέταρτον, για να συμβάλλω στη συνεννόηση των Ευρωπαίων πολιτικών και στη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κοινής γνώμης ώστε να προχωρήσουμε στην ευρωπαϊκή ενοποίηση με όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς κερδισμένους.

Πέμπτον, για να συμβάλλω με την επικοινωνιακή παρέμβαση που έχω και το ειδικό πολιτικό βάρος που θα αποκτήσω με την ψήφο σας στη διαμόρφωση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης στην κατεύθυνση της δυναμικής ανάπτυξης και της δραστικής μείωσης της ανεργίας.

Έκτον, για να συμπαραταχθώ με όσους είναι αποφασισμένοι να δώσουν μεγάλους πολιτικούς αγώνες ώστε να αποτραπεί η επικράτηση του αριστερού λαϊκισμού και του ακροδεξιού απομονωτισμού στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η αποστολή είναι σύνθετη αλλά έχω την εμπειρία και τις ικανότητες για να τη φέρω σε πέρας με επιτυχία. Είμαι διδάκτωρ του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του London School of Economics και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο για ευρωπαϊκά θέματα.

Υπήρξα εμπειρογνώμονας στο υπουργείο Εξωτερικών κατά την πρώτη ελληνική προεδρία στην ΕΟΚ και έχω δημοσιογραφική ειδίκευση, από την εποχή του Οικονομικού Ταχυδρόμου, στα ζητήματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής και συνεργασίας.

Την περίοδο 1988-2002 υπήρξα διευθυντής στον Τύπο της Κυριακής και την περίοδο 1997-2002 διευθυντής και στον ημερήσιο Ελεύθερο Τύπο. Πρωταγωνίστησα για πολλά χρόνια στις εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς.

Η εκδοτική μου παρουσία στον χώρο του free press από το 2003 (City Press και στη συνέχεια Free Sunday) και οι στενές σχέσεις μου με τα πιο έγκυρα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία συχνά αναφέρουν τις απόψεις και τις εκτιμήσεις μου, με έχουν προετοιμάσει για μια νέα επικοινωνιακή και πολιτική προσπάθεια στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα