Οι πρώτες φωτογραφίες του κάμπριο μοντέλου της ŠKODA για την πόλη. Του CitiJet

Οι πρώτες φωτογραφίες του κάμπριο μοντέλου της ŠKODA για την πόλη. Του CitiJet

To ŠKODA CitiJet είναι ένα δυναμικό και εκφραστικό κάμπριο πόλης βασισμένο στο ŠKODA Citigo. Η εξωτερική του εμφάνιση ξεχωρίζει από το μεταλλικό φινίρισμα με βασική απόχρωση το γαλάζιο που εναλλάσσεται με το λευκό, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι αλουμινένιοι τροχοί 16 ιντσών.

Το χωριό Reifnitz είναι ένας παραδοσιακός τόπος συνάντησης των φίλων του tuning. Κάθε Μάιο δίνεται σε όλους η ευκαιρία να ζήσουν τον συναρπαστικό κόσμο του αυτοκινήτου. Αυτή τη χρονιά η συνάντηση πραγματοποιείται για 33η φορά.

 

Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διοργανώσεις του είδους της. Η ŠKODA, ως τρίτη μεγαλύτερη Μάρκα του Ομίλου Volkswagen, θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα της στους φίλους του αυτοκινήτου

Από το Νοέμβριο του 2013 δύο νεαρές κυρίες και δεκατέσσερις νεαροί άντρες ασχολούνται νυχθημερόν προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα πολύ προσωπικό όχημα, χωρίς να τίθενται περιορισμοί στην ελευθερία της δημιουργικότητας.

To ŠKODA CitiJet είναι ένα δυναμικό και εκφραστικό κάμπριο πόλης βασισμένο στο ŠKODA Citigo. Η εξωτερική του εμφάνιση ξεχωρίζει από το μεταλλικό φινίρισμα με βασική απόχρωση το γαλάζιο που εναλλάσσεται με το λευκό, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι αλουμινένιοι τροχοί 16 ιντσών. Η αεροτομή στο πίσω μέρος είναι χειροποίητη, ενώ το σπορ ύφος τονίζουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 1.0 MPI βενζινοκινητήρας με ισχύ 75 hp.

Στo κολέγιο μηχανολόγων μηχανικών της ŠKODA AUTO, οι ενδιαφερόμενοι εντάσσονται σε τριετή ή τετραετή εκπαιδευτικά τεχνικά προγράμματα, και αποφοιτούν με σχετικό πιστοποιητικό σπουδών.

Το κολέγιο της SKODA λειτουργεί από το 1927, ενώ περισσότεροι από 21.500 σπουδαστές έχουν αποπερατώσει την εκπαίδευσή τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα