Ο Κώστας Μπίγαλης μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

default image

Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής, Κώστας Μπίγαλης (Vid)

Στην τηλεοπτική εκπομπή του “Ε” μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο ωστόσο δεν τον πτοεί.

“Είναι κάποιο πρόβλημα που έχει να κάνει με το ευερέθιστο έντερο”, εκμυστηρεύεται. “Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ακόμα το παλεύω. Έχει να κάνει και με το στρες. Υπήρχαν κάποια θέματα που ακόμα αντιμετωπίζω, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι κάτι που το παλεύω, το διερευνώ και παίρνω κάποιες αγωγές. Έχω και φίλους γιατρούς. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει νέα κομμάτια του ενώ δήλωσε πως σκέφτεται να γράψει μυθιστόρημα που θα βασίζεται στην πολιτική οικονομία. Ανέφερε μάλιστα πως πλέον επιβιώνει από τις εμφανίσεις που κάνει σε μικρά club και bar. Τέλος, για τα talent show σημείωσε πως δεν είναι κατά τους, παρόλα αυτά όπως είπε, το νόημα δεν είναι το να κάνει κανείς μέσω αυτών εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, αλλά να μπορεί να χτίσει μια ουσιαστική καριέρα.

Σημειώνεται πως ο Κώστας Μπίγαλης θα λάβει μέρος στο beach party που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Galazio Club, μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και την Πωλίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα