Ψάχνετε gadget για δώρο Χριστουγέννων; Αυτά είναι τα καλύτερα

Ψάχνετε gadget για δώρο Χριστουγέννων; Αυτά είναι τα καλύτερα

Για όλα τα βαλάντια!! Ποιό είναι το πρόβλημα; Τα θέλουμε όλα! Ποιά είναι η λύση; Τα Χριστούγεννα.

Οι γιορτές πλησιάζουν (ναι, είναι πιο κοντά από όσο φανταζόμαστε) και έχει έρθει η ώρα να δούμε τι δώρα θα κάνουμε στους αγαπημένους μας αλλά και τι δώρα θα ζητήσουμε από αυτούς ή από τον Άγιο Βασίλη.

Τα προϊόντα τεχνολογίας μονοπωλούν το ενδιφέρον τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο. Κάθε λίγο, εμφανίζεται μια ακόμα πιο αναβαθμισμένη και βελτιωμένη συσκευή, ένα ακόμα πιο έξυπνο gadget, μια ακόμα πιο προηγμένη πατέντα. Ποιό είναι το πρόβλημα; Τα θέλουμε όλα! Ποιά είναι η λύση; Τα Χριστούγεννα.

Το Fortune προτείνει δέκα προϊόντα τεχνολογίας για όλα τα γούστα και τα budget.

ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ UBER

 

Για ποιόν είναι: Για εκείνους που μετακινούνται στο κέντρο της πόλης ή που δεν οδηγούν ή που δεν θέλουν να ταλαιπωρούνται με το πάρκινγκ

Γιατί μας αρέσει: Γιατί είναι ένα εύκολο και χρήσιμο δώρο για συναδέλφους, φίλους και μέλης της οικογένειας. Επίσης γιατί μπορείτε να χαρίσετε την δωροκάρτα της uber σε περισσότερα από ένα άτομα του κύκλου σας χωρίς εκείνα να παρεξηγηθούν (όπως θα γινόταν με μια ίδια μπλούζα).

GOOGLE CHROMECAST (ΠΕΡΙΠΟΥ $35)

 

Για ποιόν είναι: Για οποιονδήποτε θέλει ένα απλό media player για να παρακολουθεί σειρές από το Netflix, το Hulu ή απλά να μπαίνει στο κανάλι του στο youtube από την τηλεόραση.

Γιατί μας αρέσει: Ένα ένα από τα πιο προσιτά media players της αγοράς που κάνει την περιήγηση στην τηλεόρασή σας εύκολη και ευχάριστη. Ακόμη συνδέεται με αρκετές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, μετατρέποντάς τα σε τηλεκοντρόλ.

WD MY PASSPORT ULTRA 1TB ($64.99)

 

Για ποιόν είναι: Για οποιονδήποτε νομίζει ότι το back up των αρχείων του υπολογιστή είναι κάτι επιπρόσθετο ή ενδεχομένως περιττό. Επίσης για το target group 50+ που η έννοια τους είναι τελείως άγνωστη.

Γιατί μας αρέσει: Ποιός δεν θυμάται το χαρακτηριστικό επεισόδιο από το Sex & The City όπου κρασάρει ο υπολογιστής της Carrie, εκείνη σοκάρεται που χάνει όλα τα αρχεία της, την ώρα που όλοι με απόλυτη φυσικότητα την ρωτούν «Δεν είχες πάρει back up;». Η συγκεκριμένη συσκευή κάνει πανεύκολη τη διαδικασία και επίσης είναι συμβατή με PC και Μac. Το Ρassport  είναι λεπτό και καλαίσθητο  και μπορείτε να το έχετε πάνω στο γραφείο σας ή ακόμα και στη βιβλιοθήκη σας, ανάμεσα στα βιβλία σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ-GIFT WISH LIFT ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα