Στο νοσοκομείο με ψυχωτικό επεισόδιο ο Kanye West

Στο νοσοκομείο με ψυχωτικό επεισόδιο ο Kanye West

Δεμένος με χειροπέδες στο φορείο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο γνωστός ράπερ, ο οποίος φέρεται να δήλωσε ότι ένιωσε "να δέχεται επίθεση το πνεύμα του"

Ο ράπερ Kanye West διακομίστηκε σε ένα νοσοκομείο του Λος Άντζελες αφότου ο γιατρός του κάλεσε την υπηρεσία πρώτων βοηθειών κάνοντας λόγο για ένα ψυχωτικό επεισόδιο, μετέδωσαν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ την Τρίτη.

Ο προσωπικός γιατρός του μουσικού Michael Farzam είπε στην αστυνομία ότι ο ασθενής του ηλικίας 39 ετών «αντιδρούσε με ασταθή τρόπο» εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης ύπνου που αντιμετώπιζε και της αφυδάτωσης κι ότι ο ίδιος ανησυχούσε για την κατάστασή του, μετέδωσε ο ιστότοπος TMZ.

Μεταφέρθηκε από την οικία του προπονητή του στο ιατρικό κέντρο UCLA, δεμένος με χειροπέδες στο φορείο. Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία για τη μεταφορά ενός ασθενούς που παρουσιάσει ενδείξεις ψυχωτικής διαταραχής, προσθέτει ο ιστότοπος που εξειδικεύεται στην ζωή των διασημοτήτων.

Από την πλευρά του το περιοδικό People έγραψε στη διαδικτυακή του έκδοση, επικαλούμενο μια πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ότι ο ερμηνευτής νοσηλεύεται έχοντας υποστεί «εξάντληση» κι ότι ένιωσε «να δέχεται επίθεση το πνεύμα του».

«Εισήχθη στο νοσοκομείο οικειοθελώς, ακολουθώντας τις συμβουλές ενός γιατρού. Θα πάει καλά» προσθέτει το People επικαλούμενο μια άλλη πηγή.

Η κρίση σημειώθηκε αφού ο West ακύρωσε αιφνιδίως την Δευτέρα τις 21 εμφανίσεις που υπολείπονταν για την ολοκλήρωση της περιοδείας του με τον τίτλο “Saint Pablo Tour” κι αφού είχε ξεσπάσει σε ένα παραλήρημα επί σκηνής κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όπου επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Jay Z, της συζύγου του Beyonce και της Hillary Clinton .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα