iPhone 6, iPad Air 2 και iPad mini 3. Άπιαστα όνειρα; Όχι στον Κωτσόβολο

iPhone 6, iPad Air 2 και iPad mini 3. Άπιαστα όνειρα; Όχι στον Κωτσόβολο

Η Κωτσόβολος υποδέχεται αυτή την εβδομάδα στα καταστήματά της, τα πλέον περιζήτητα μοντέλα της Apple, τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 plus αλλά και τα νέα iPad Air και iPad mini, με μοναδικές προσφορές, για όλους όσοι θέλουν να τα κάνουν δικά τους

Πάντα δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή, η Κωτσόβολος προσφέρει ένα μοναδικό “Πλάνο Δόσεων», που ξεκινάει από τα €20 το μήνα*, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα τις νέες συσκευές iPhone και iPad. Οι καταναλωτές που θέλουν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τις ευκολίες πληρωμής αλλά και τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus και των iPad Air και iPad mini, δεν έχουν παρά να απευθυνθούν στα καταστήματα της Νο1 αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Μία νέα γενιά iPhone και iPad καλύτερη σε κάθε διάσταση, εύκολα και γρήγορα στα καταστήματα Κωτσόβολος!

Οι δόσεις αφορούν σε αγορές με προσωπικό καταναλωτικό δάνειο τραπέζης και το ποσό της δόσης κυμαίνεται ανάλογα με την αξία της συσκευής.

Επιτόκιο: 15%, ΕΠΕ: 0.1608. 

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί 96 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr και απασχολεί πάνω από 1.800 εργαζόμενους. Από το Σεπτέμβριο του 2004, κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο Όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων  μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos

Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn

You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/ 

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών απασχολώντας πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 14 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση που παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα