Γεννήματα: Οι Έλληνες δεν ξεχνούν το δημοψήφισμα

Γεννήματα: Οι Έλληνες δεν ξεχνούν το δημοψήφισμα
ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση ΙΣΤΑΜΕ για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας οτι ο δρόμος δεν είναι ο διχασμός αλλα ή εθνική συνεννόηση.

Στο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο πριν ακριβώς, αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα προσερχόμενη στη σύσκεψη με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και φορείς του νομού Ηλείας στο κτίριο της Περιφέρειας και στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο.

“Οι Έλληνες δεν ξεχνούν το δημοψήφισμα. Ο λογαριασμός είναι βαρύς. Πληρώνουμε καθημερινά πολύ ακριβά τον τυχοδιωκτισμό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ: 86 δις. χάθηκαν, φόροι καταιγίδα, οι συντάξεις κόβονται καθημερινά, η πρώτη κατοικία σε πλειστηριασμό, νέα λουκέτα στις επιχειρήσεις, ανεργία, ύφεση” υποστήριξε η κ.Γεννηματά καταλήγοντας: “Ποτέ ξανά δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας διχάσουν με πλαστά διλήμματα και συνειδητά ψέματα. Υπάρχει άλλος δρόμος για να βγούμε από την κρίση με ασφάλεια. Η εθνική γραμμή και η εθνική συνεννόηση, για να παραμείνουμε στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα