“Γκούγκλαραν” τον μαθηματικό τους και ανακάλυψαν πως είναι πορνοστάρ

“Γκούγκλαραν” τον μαθηματικό τους και ανακάλυψαν πως είναι πορνοστάρ

Μαθητές σε γυμνάσιο της Αγγλίας ξέθαψαν το αμαρτωλό παρελθόν του καθηγητή των μαθηματικών τους

Όταν οι μαθητές του δημόσιου γυμνασίου Πίτσχεβεν στο ανατολικό Σάσεξ της Αγγλίας αναζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για τον καθηγητή των μαθηματικών τους, δεν ανέμεναν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα αυτό που θα ανακάλυπταν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σκανδαλοθηρικών μέσων στην Αγγλία, οι μαθητές που γκούκλαραν το όνομα του Σκοτ Σέργουντ, του μαθηματικού τους, ανακάλυψαν πως εκείνος στο παρελθόν υπήρξε πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό.

Όπως ανακάλυψαν, ο μυώδης κύριος Σέργουντ είχε πρωταγωνιστήσει σε σειρά ταινιών πορνό με το ψευδώνυμο Aaron Cage. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες από αυτές χρονολογούνται πριν από οκτώ χρόνια με ορισμένους τίτλους να αφορούν στο “Manpower” και “Το Αντίο ενός στρατιώτη” σε παραγωγή ταινιών ενηλίκων στούντιο του Σαν Φρανσίσκο.

Φυσικά, οι πονηρές φωτογραφίες του καθηγητή κυκλοφόρησαν με ταχύτητα αστραπής σε όλο το προαύλιο, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το μυστικό δεν άργησε να διαρρεύσει και μεταξύ των καθηγητών του σχολείου. Λέγεται πως ένας από τους μαθητές σχολίασε κάτω από σχετικό βίντεο του πρώην πορνοστάρ στο youtube, πως ο πρωταγωνιστής είναι πια καθηγητής του και το πραγματικό του όνομα είναι Σκοτ Σέργουντ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου, υπάρχει όντως καθηγητής μαθηματικών με το όνομα Σκοτ Σέργουντ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο καθηγητής από την Αυστραλία υπήρξε personal trainer επί 15 ολόκληρα χρόνια και στη συνέχεια ανέλαβε χρέη καθηγητή φυσικής αγωγής. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στα μαθηματικά και έτσι προσελήφθη στο σχολείο του ανατολικού Έσεξ.

“Καθώς το προσωπικό του σχολείου ανακάλυψε το θέμα, ο κ. Σέργουντ προφασίστηκε αρρώστια προκειμένου να αποχωρήσει από το σχολείο” αναφέρει ο θείος ενός από τους μαθητές που μαθητεύουν στο σχολικό συγκρότημα.

Η The Sun αναφέρει πως ούτε το σχολείο, ούτε η δημοτική αρχή θέλησαν να σχολιάσουν για το θέμα, ενώ ο ίδιος ο καθηγητής ανέφερε το κλασικό “ουδέν σχόλιον”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα