Ο Τζέισον Στέιθαμ εμπιστεύεται μια Ferrari F12 Berlinetta

Ο Τζέισον Στέιθαμ εμπιστεύεται μια Ferrari F12 Berlinetta

Πως η Ferrari στις ΗΠΑ θέλησε να καρπωθεί κέρδη από την έντονη διαφημιστική προβολή της ταινίας «Fast and Furious 7», μέσω του Τζέισον Στέιθαμ.

Ο Deckard Shaw, ο κακοποιός που αναζητά εκδίκηση για την συμμορία του Toretto, οδηγούσε μία Jaguar F Type. Όμως, το αυτοκίνητο φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό για τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον παραπάνω χαρακτήρα, αφού στην ιδιωτική του ζωή κυκλοφορεί με μια Ferrari.

Ο (περί ου ο λόγος) Τζέισον Στέιθαμ είναι ιδιοκτήτης μίας Ferrari και μάλιστα για πρώτη φορά τον βλέπουμε με την ασημένια F12 Βerlinetta.

Την φωτογραφία αυτή, η αντιπροσωπεία της Ferrari στις Ηνωμένες Πολιτείες την ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter. Από πολλούς θεωρήθηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση έχει κάποια σχέση με την πολυδιαφημισμένη κινηματογραφική ταινία «Fast and Furious 7».

Στην πραγματικότητα όμως η στρατηγική της εταιρίας ήταν αρκετά απλή: Λαμβάνοντας υπ’ όψη τον όγκο των διαφημίσεων που αφορούσαν την συγκεκριμένη ταινία, η Ferrari υπολόγισε πως θα μπορούσε, ενδεχομένως,  να επωφεληθεί δεδομένου ότι ο Στέιθαμ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της.

Εκτός από το γεγονός πως η παραπάνω κίνηση ανήκει στην κατηγορία των βαρετών μαρκετίστικων τεχνασμάτων, δεν μπορούμε παρά να απολαύσουμε αυτό το πανέμορφο εξωτικό αυτοκίνητο.

Μπορούμε επίσης να φανταστούμε πως θα ακούγεται ο ατμοσφαιρικός 6,3 λίτρων κινητήρας, όταν ο ηθοποιός τον βάζει σε λειτουργία και ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα