X Factor: Ποιοι πάνε στον τελικό. Η εντυπωσιακή Αραβανή και η άτυχη στιγμή της Παπαρίζου

X Factor: Ποιοι πάνε στον τελικό. Η εντυπωσιακή Αραβανή και η άτυχη στιγμή της Παπαρίζου

Ποιοι είναι οι παίκτες που πάνε στον μεγάλο τελικό. Οι κριτές έδωσαν ισοπαλία και το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις ψήφους του κοινού. Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή και το... παρολίγον ατύχημα της Παπαρίζου (Vids)

Το απόλυτο θρίλερ χθες το βράδυ στον ημιτελικό του X Factor αφού οι κριτές έδωσαν “ισοπαλία” ανάμεσα στους Stereo Soul και την Τάνια Μπρεάζου.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού, εκείνη που έμεινε εκτός του τελικού ήταν η Τάνια Μπρεάζου. Οι Stereo Soul, ο Ανδρέας Λέοντας και ο Ίαν Στρατής πάνε στην τελευταία μεγάλη βραδιά του show.

Νωρίτερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα στήριξαν τα δικά τους παιδιά, η Πέγκυ Ζήνα έδωσε αρνητική ψήφο στην Τάνια, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους στους Stereo Soul.

Η εμφάνιση των Stereo Soul στη μονομαχία:

Η εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου επίσης από τη μονομαχία:

Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε η… Ευαγγελία Αραβανή:


Ένα ατυχές περιστατικό για την Έλενα Παπαρίζου που ευτυχώς δεν είχε για εκείνη τη χειρότερη κατάληξη:

“Οι Stereo Soul είναι δυο παιδιά πολύ αυθεντικά, δουλευταράδες και με το που βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή αγκαλιαστήκαμε. Ήταν focus. Και εμένα αυτό το πράγμα μου αρέσει να βλέπω στα παιδιά που θέλουν να ανακατευτούν με την μουσική. Η μουσική θέλει πολύ πειθαρχία και συγκέντρωση” επισήμανε η Έλενα Παπαρίζου για τους Stereo Soul.

Ολόκληρη η εμφάνιση της με το νέο κομμάτι “Fiesta”:

Το live της Πέγκυς Ζήνας με την ομάδα της:

Το Guest των Otherview:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα