Συνταξιούχος από τη Βοσνία καλύπτει το VW Beetle με 50.000 κομμάτια ξύλου βελανιδιάς!

Συνταξιούχος από τη Βοσνία καλύπτει το VW Beetle με 50.000 κομμάτια ξύλου βελανιδιάς!

Δύο χρόνια δουλειάς χρειάσθηκε ο Momir Bojic από την Βοσνία προκειμένου να καλύψει το αμάξωμα αλλά και όλα τα ορατά μέρη ενός παλιού Σκαραβαίου, με κομμάτια ξύλου βελανιδιάς (Pics)

Ο Momir Bojic, είναι ένας 71χρονος  συνταξιούχος από τη Βοσνία, που το 2005 αποφάσισε να καλύψει ένα παλιό Beetle με ξύλο.

 

Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς τελείωσε το έργο του, δημιουργώντας έναν μοναδικό στο είδος του Σκαραβαίο, το αμάξωμα του οποίου καλύπτεται από 50.000 τεμάχια ξύλου βελανιδιάς.

 

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι καταπληκτική, δεδομένου ότι ο συνταξιούχος Βόσνιος χρησιμοποίησε αυτά τα κομμάτια ξύλου, ακόμη και για τα τάσια, τους υαλοκαθαριστήρες και το ταμπλό.

 

Σχεδόν όλα τα ορατά μέρη του αμαξώματος έχουν επενδυθεί με δρυ. Ακόμη και τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν ένα τμήμα που είναι επενδεδυμένο με ξύλο.

 

Είναι βέβαιο ότι το αυτοκίνητο θα χρειάζεται μεγάλη συντήρηση και κλειστό πάρκινγκ. Πάντως ένα είναι το βέβαιο. Ο  Momir Bojic θα ανησυχεί περισσότερο για τους τους τερμίτες και το σαράκι που τρώνε τα ξύλα και όχι σκουριά.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα