Η ΑΒ Βασιλόπουλος σε μία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικές δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η ΑΒ Βασιλόπουλος σε μία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικές δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας

52 εβδομάδες: Δράσεις σίτισης & φροντίδας σε όλη την Ελλάδα. Ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης που έγινε ποτέ!

Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινάμε μία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικές δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Στην ΑΒ γινόμαστε κρίκοι μιας μεγάλης Αλυσίδας Αλληλεγγύης και κάνουμε κάθε μέρα ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε τη ζωή όλων μας προς το καλύτερο.

Με το βλέμμα στραμμένο στον συνάνθρωπό μας ξεκινάμε μια τεράστια εκστρατεία απ’τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, με στόχο μέσα από δράσεις σίτισης και φροντίδας να χαρίσουμε χαμόγελα και ελπίδα!

Σύμμαχός μας στην προσπάθεια αυτή η Αστική Μη Κυβερνητική Εταιρία «Μπορούμε» και όραμά μας η αλυσίδα που δημιουργούμε βδομάδα με βδομάδα να γίνει τόσο ισχυρή, ώστε κανένας άνθρωπος δίπλα μας να μην στερείται το πιο βασικό και αυτονόητο: ένα πιάτο ζεστό φαγητό!

Μία τεράστια πρωτοβουλία

Η δράση μας θα ξεκινήσει από την Αττική και κάθε καινούργια βδομάδα θα μεγαλώνει, προχωρώντας σε μια διαφορετική περιοχή

Σκοπός μας: η ΑΒ να υποστηρίξει οικονομικά 52 δράσεις σίτισης ανά τη χώρα, προκειμένου να χαρίσει χαμόγελα και ελπίδα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Ταυτόχρονα όμως, για να είναι η προσπάθειά μας ακόμα πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική, χρειαζόμαστε μαζί μας και όλους εσάς! Μπορείτε να γίνετε κρίκοι αυτής της τεράστιας αλυσίδας με την πιο απλή κίνηση. Αναζητήστε στα ΑΒ τα “προϊόντα αλληλεγγύης” με την ειδική σήμανση των “52 εβδομάδων” και γίνετε στην πράξη πολύτιμοι αρωγοί, ενισχύοντας σημαντικά με κάθε σας αγορά την προσπάθεια που κάνουμε. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις προστίθενται στο μεγάλο ποσό που η ΑΒ θα διαθέτει για τις δράσει σίτισης και φροντίδας κάθε βδομάδα, στην περιοχή όπου συγκεντρώνονται τα χρήματα.

Επιπλέον, στην κάθε βδομάδα δράσης σάς καλούμε να συγκεντρώσετε τρόφιμα στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους εντός των καταστημάτων ΑΒ, που ενισχύουν τη δράση σίτισης και φροντίδας της περιοχής σας.

Τα προϊόντα που συμμετέχουν

Κάτι αλλάζει σε όλα τα καταστήματα ΑΒ! Στο πλαίσιο των “52 εβδομάδων” θα μπορείτε πλέον να βρείτε “προϊόντα αλληλεγγύης” που με την αγορά τους στηρίζετε τη μεγάλη, κοινωνική δράση μας. Στα καταστήματά μας, σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, θα βρείτε είδη που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για την ενίσχυση αυτού του καλού σκοπού.

Ακόμα και μία μόνο αγορά προϊόντος με την ειδική σήμανση των “52 εβδομάδων” μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά και να είναι μια ουσιαστική κίνηση αλληλεγγύης!

Η μεγάλη μας διαδρομή

Η αλυσίδα που δημιουργούμε στην ΑΒ θα φτάσει σε όλη την Ελλάδα. Κάθε βδομάδα και σε μία διαφορετική περιοχή όπου θα μεταφέρουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, επιλέξτε τα “προϊόντα αλληλεγγύης” και γίνετε κρίκος της μεγάλης αυτής αλυσίδας, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθειά μας.

Αν και η ενέργεια που υποστηρίζουμε αλλάζει κάθε βδομάδα, τα προϊόντα που συμμετέχουν θα μπορείτε να τα βρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη αλυσίδα αλληλεγγύης που έγινε ποτέ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα