Π. Φιλίππου: Η σημερινή καλύτερη εικόνα, αποτέλεσμα της τιτάνιας και αφανούς δουλειάς των πυροσβεστών

Π. Φιλίππου: Η σημερινή καλύτερη εικόνα, αποτέλεσμα της τιτάνιας και αφανούς δουλειάς των πυροσβεστών
Wildfire in Varnavas region, eastern Attica, Greece on August 14, 2017. / , 14 2017. Nick Paleologos / SOOC

Στις προσπάθειες που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της αποψινής νύχτας αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Π. Φιλίππου, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

Στην τιτάνια και αφανή δουλειά των πυροσβεστών, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οφείλεται η εικόνα που παρουσιάζει το πρωί της Τετάρτης το μέτωπο της φωτιάς στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με όσα είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Π. Φιλίππου, Αντιπεριφερειάρχη Αν.Αττικής, στο Ραδιόφωνο 24/7:

“Καλή η μέρα σήμερα, έχει ελεγχθεί η φωτιά, τα αεροπλάνα δίνουν μάχη από το πρωί. Αλλά αυτή εικόνα είναι αποτέλεσμα της τεράστιας δουλειάς που έγινε από το βράδυ από τους πυροσβέστες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, από την ώρα που σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα, είχαμε μεγάλες αναζωπυρώσεις και είχαμε τον φόβο, για το αν μείνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έγινε τιτάνια δουλειά από αυτούς τους ανθρώπους, για να έχουμε αυτό το αποτέλεμα. Αυτή η δουλειά ήταν η σοβαρότερη που έγινε και να αναλογιστούμε την κούρασή τους. Δεν βρίσκω λέξεις από ευγνωμοσύνη, τα λόγια περισσεύουν κι αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς της χθεσινής νύχτας”.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα