Δήμος Περιστερίου: Ζήτησαν μόνοι τους έλεγχο στα οικονομικά και αρίστευσαν!

Δήμος Περιστερίου: Ζήτησαν μόνοι τους έλεγχο στα οικονομικά και αρίστευσαν!

Το υπουργείο Οικονομικών χαρακτηρίζει την Διάρθρωση και Οργάνωση της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου «υποδειγματική»

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο δήμος Περιστερίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη , ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα οικονομικά τους από το αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα με τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι:

– Το υπόλοιπο των χρηματικών διαθεσίμων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 2.750.000 χωρίς να υπολογιστούν οι πιστώσεις στα ταμεία του δήμου που επιπλέον θα μπουν 1.620.000 από τους ΚΑΠ που όλο μαζί φτάνει τα 4.500.000 ευρώ.

– Οι μηνιαίες τοκοχρεολύσιες δόσεις σε τράπεζα εξυπηρετούνται κανονικά ενώ προς το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων έχουν προπληρωθεί οι δόσεις των τόκων μέχρι και τον Μάρτιο του 2015.

– Ο Δήμος Περιστερίου κατάφερε μέσα σε δύσκολες συγκυρίες να είναι ανθηρός οικονομικά και να αυξήσει την περιουσία του κατά 50.965.612 ( εκτός των έργων του 2013 και 2014)

Το υπουργείο Οικονομικών χαρακτηρίζει την Διάρθρωση και Οργάνωση της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου «υποδειγματική» όπως μπορείτε να δείτε στα έγγραφα που ακολουθούν.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα