Παππάς: Όλοι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Κανείς δεν θέλει δυστύχημα

Παππάς: Όλοι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Κανείς δεν θέλει δυστύχημα

Βέβαιος για έγκαιρη αποκατάσταση της κανονικότητας στη χρηματοδότηση δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς

Βέβαιος πως τελικά «όλα τα μέρη θα είναι συνεπή προς τις υποχρεώσεις τους και ότι η ΕΚΤ θα αποκαταστήσει εγκαίρως την κανονικότητα στη χρηματοδότηση» δηλώνει ο Νίκος Παππάς εκτιμώντας πως «κανείς δεν θέλει να προκαλέσει δυστύχημα».

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο υπουργός Επικρατείας απορρίπτει τη θέση του Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας λέγοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «θέλει μνημονιακή κυβέρνηση και προσωπική δικαίωση μέσω της παλινόρθωσης των μνημονίων».

Όσον αφορά τις καταλήψεις, ο κ. Παππάς επισημαίνει πως «η Αριστερά έχει διαρκές ιδεολογικό και πολιτικό μέτωπο με όσους νομίζουν ότι ερήμην του λαού μπορούν να τον εκπροσωπούν» τονίζοντας πως «κάποιοι από τη δεξιά τους χρησιμοποιούν». ‘

Όσον αφορά τις προθέσεις της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές συχνότητες, ο υπουργός Επικρατείας επισημαίνει πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και των φορολογικών υποχρεώσεων, ούτε μπορεί ορισμένοι να δανειοδοτούνται πέρα και πάνω από τις δυνάμεις τους».

Τέλος ο κ. Παππάς, σχετικά με τη δημόσια τηλεόραση ξεκαθαρίζει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η «ανεξαρτησία, η διαφάνεια και η αντιμετώπιση των παθογενειών του παρελθόντος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα