Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες: 24ωρο κλείσιμο των Τεμπών

Σκληραίνουν την στάση τους οι αγρότες: 24ωρο κλείσιμο των Τεμπών
ΛΑΡΙΣΑ-ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ.(MotionTeam-ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MotionTeam

Η κοιλάδα θα παραμείνει κλειστή από τις 12:00 του Σαββάτου μέχρι τις 12:00 της Κυριακής, όπως αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου

Σε 24ωρο μπλακ-άουτ προχωρούν το Σάββατο οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι σκληραίνουν την στάση τους έναντι της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν οι αγρότες, σε γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου, η κοιλάδα θα παραμείνει κλειστή από τις 12:00 του Σαββάτου μέχρι τις 12:00 της Κυριακής.

Παράλληλα, οι αγρότες επεξεργάζονται και σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων σχετικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν, για την διαμόρφωση των οποίων έχουν ζητήσει την γνώμη εργατολόγων και φοροτεχνικών τις οποίες δεν αποκλείεται να δημοσιοποιήσουν το Σάββατο.

Κρήτη: Ενισχύεται το μπλόκο του Καρτερού Ηρακλείου

Με ένα ενισχυμένο μπλόκο στην εθνική οδό και παρά την βροχή, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο Ηράκλειο διαμαρτυρόμενοι για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Πρόκειται για το μπλόκο στην περιοχή του Καρτερού που ξεκίνησε από χθες και ενισχύθηκε σήμερα αργά το απόγευμα από τους αγρότες που βρίσκονταν στο μπλόκο των Λινοπεραμάτων, απ’ το οποίο μετατοπίσθηκαν και κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ και τα γεωργικά μηχανήματα στο μπλόκο του ΚΤΕΟ στην εθνική οδό.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκαν οι αγρότες, καθώς σ’ αυτήν συνέτειναν οι κακές καιρικές συνθήκες, ενώ εκτιμήθηκε ότι στην περιοχή του Καρτερού θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το αγροτικό μπλόκο .

Οι αγρότες με παραταγμένα τα τρακτέρ και τα αγροτικά αυτοκίνητα καθώς και με ομπρέλες και τέντες – λόγω καιρού – παραμένουν στο σημείο όπου ανοίγουν κατά τακτά διαστήματα το δρόμο για τη διέλευση των οχημάτων στην εθνική οδό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα