Κομοτηνή: 17χρονος δράστης 19 διαρρήξεων οχημάτων και επιχειρήσεων

Κομοτηνή: 17χρονος δράστης 19 διαρρήξεων οχημάτων και επιχειρήσεων

Πλούσιο σε κλοπές το βιογραφικό ενός 17χρονου, που συνελήφθη στην Κομοτηνή για σωρεία διαρρήξεων. Αναζητούνταν από τον Αύγουστο, καθώς είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων του Βόλου

Για 19 διαρρήξεις οχημάτων και επιχειρήσεων μέσα σε λίγες μέρες στην Κομοτηνή, ευθύνεται ένας 17χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (20/10).

Όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Οκτωβρίου διέρρηξε 17 οχήματα και δύο επιχειρήσεις, αφαιρώντας συνολικά 420 ευρώ, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα tablet, ένα ράδιο-cd, τρία κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα, ροφήματα και τρόφιμα.

Προέκυψε, επίσης, ότι ο 17χρονος στα μέσα του προηγούμενου Αυγούστου διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν για διακεκριμένες κλοπές. Σε βάρος του, ακόμη, εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ροδόπης για το ίδιο αδίκημα.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα