Απλή, κατανοητή και γρήγορη η ασφάλιση

Απλή, κατανοητή και γρήγορη η ασφάλιση

Είναι ωραίο να μπορείς με ένα κλικ να βρεις και να συγκρίνεις μια τεράστια γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες σου

Του Μάκη Αποστόλου

Το ύψος του ασφαλίστρου καθώς και οι καλύψεις που προσφέρει το κάθε πρόγραμμα, αποτελούν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή μιας ασφαλιστικής εταιρείας.

Ωστόσο, σε μία περίοδο κατά την οποία οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος κάτι παραπάνω από πολύτιμος, μεγάλη έμφαση δίνει ο κόσμος στην διαδικασία της ασφάλισης, δηλαδή το πόσο απλή, κατανοητή και γρήγορη μπορεί να είναι.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και η εξοικείωση των περισσότερων Ελλήνων με το διαδίκτυο, έχουν καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές τις on line υπηρεσίες ασφάλισης.

«Είναι ωραίο να μπορείς» με το πάτημα κάποιων κουμπιών στο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή να βρεις και να συγκρίνεις μια τεράστια γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει πιο πολύ στις ανάγκες σου.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην ασφάλιση της κατοικίας σας, είναι ωραίο να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Και με την Anytime μπορείτε!

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Anytime είναι από τα πιο οικονομικά στην αγορά και σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Ασφαλίζοντας την κατοικία σας σε κάποιο από τα προγράμματα Anytime μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα από την ασφάλεια που ήδη έχετε.

Όλα τα προγράμματα Anytime Home αποτελούν μια αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας και περιλαμβάνουν όλες εκείνες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες.  Επιπλέον, τα προγράμματα της Anytime καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν την κατοικία τους από κάθε κίνδυνο π.χ. σεισμό, φωτιά, κ.ά.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ακόμη το γεγονός ότι, τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Anytime Home όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα της Anytime έχουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Παράλληλα, ένα ακόμη από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Anytime είναι η απλότητα.

Στην Anytime η διαδικασία ασφάλισης διαρκεί λιγότερα από 5 λεπτά και είναι πολύ απλή. Ο υπολογισμός ασφαλίστρων και η αγορά συμβολαίου γίνονται γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να ασφαλιστείτε online από το site της Anytime ( www.anytime.gr) ή με ένα απλό τηλεφώνημα.

Πιο συγκεκριμένα, για όσους επιθυμούν να ασφαλιστούν Online η διαδικασία είναι η εξής:

-Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας.

-Αγοράστε το συμβόλαιό σας online με πιστωτική κάρτα ή  με μετρητά και την ίδια στιγμή θα λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας.

-Εκτυπώστε το συμβόλαιό σας απευθείας, από το σπίτι ή από το γραφείο σας και προσκομίστε στην τράπεζα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για όσους επιθυμούν να ασφαλιστούν τηλεφωνικά μπορούν να καλούν καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο,

στο 210 94 60000 ή στο 801 11 30000

Με τη βοήθεια εκπροσώπου της Anytime, μπορούν να υπολογιστούν τα ασφάλιστρα και κατόπιν να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς με πιστωτική κάρτα ή μετρητά.

Το συμβόλαιο θα σταλεί με courier στη διεύθυνση που επιθυμεί ο ασφαλισμένος, χωρίς καμία επιπλέον δική του οικονομική επιβάρυνση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Anytime είναι συνεχώς δίπλα στους πελάτες της για να τους εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε αφορά το συμβόλαιό τους, ενώ σε περίπτωση αποζημίωσης οι διαδικασίες είναι πολύ απλές και άμεσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα