Απάντηση Μύρτσου: “Αυτοί οι πολιτικάντηδες δεν έχουν ιερό και όσιο”

Απάντηση Μύρτσου: “Αυτοί οι πολιτικάντηδες δεν έχουν ιερό και όσιο”

Τι υποστηρίζει ο Γιώργος Μύρτσος για την καταγγελία που έκανε υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς πως δέχτηκε επίθεση από τον πρώην ποδοσφαιριστή

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Μύρτσος, όσον αφορά την καταγγελία του υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς Μανόλη Λαμτζίδη ότι δέχτηκε επίθεση από αυτόν, σε έκθεση με φυτά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, νυν δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Εμπορικής Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς και όχι αντιδήμαρχος, όπως τόνιζε στην ανακοίνωση του ο κ. Λαμτζίδης, αρνείται το επεισόδιο, δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή του περιστατικού.

“Αναγκάζομαι να απαντήσω σε ανύπαρκτους. Δυστυχώς, πρέπει να το κάνω. Αυτοί, λοιπόν, οι πολιτικάντηδες δεν έχουν ούτε όσιο, ούτε ιερό. Όλοι γνωρίζουμε πώς έφτασε η Ελλάδα εδώ και ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό . Το ότι δεν σέβονται είναι δεδομένο. Άλλη μια φορά, λοιπόν, δεν σεβάστηκαν την γιορτή της Μητέρας.

Στήθηκαν στην είσοδο της εκδήλωσης του Δήμου Καλαμαριάς και μοίραζαν δεκάδες φυλλάδια, δημιουργώντας άσχημη εντύπωση σε δεκάδες οικογένειες με τα παιδιά τους. Μου παραπονέθηκαν οι γονείς γι’ αυτό το χάλι και την πίεση που δέχθηκαν από τους απρόσκλητους επισκέπτες. Εγώ, ως πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ και όχι ως αντιδήμαρχος, τους ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσουν, διότι άλλο ήταν το νόημα της ημέρας, όπως και ο σκοπός της εκδήλωσης, τον οποίο και όφειλαν να σεβαστούν” επισημαίνει ο κ. Μύρτσος.

Και προσθέτει: “Αντί να αποχωρήσουν ήρεμα, άρχισαν να φωνάζουν και να προσπαθούν να μου επιτεθούν, όπως έχουν κάνει πολλάκις στα δημοτικά συμβούλια. Τότε αντέδρασαν οικογενειάρχες που ήταν παρόντες και τους πέταξαν κυριολεκτικά έξω, στέλνοντας τους εκεί που τους αξίζει. Τελικά, πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Κάποιοι πρέπει να τολμήσουν να πουν τις αλήθειες και να μην καταφεύγουν σε μικροπολιτικά ρεζιλίκια. Ο Γιώργος Μύρτσος και οι φίλοι του δεν ανήκουν πουθενά! Παλεύουμε όλοι μαζί πάντα για το δίκιο και το σωστό και σε όποιον αρέσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα