Τι θα κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου;

Τι θα κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου;

Φτιάξαμε τον απόλυτο οδηγό δώρων για την ημέρα των ερωτευμένων

Ήρθε και φέτος η μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Τα ανθοπωλεία γεμίζουν κόκκινα τριαντάφυλλα, οι βιτρίνες έγιναν ροζ με καρδούλες και τα καταστήματα εσωρούχων προβάλλουν την kinky πλευρά τους. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Έχεις σχεδόν βαρεθεί.

Όσο και αν θες να γιορτάσεις διαφορετικά τον Άγιο Βαλεντίνο υπάρχει ο κίνδυνος και φέτος να υποκύψεις στα κλισέ της γιορτής. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από αυτό είναι να απαρνηθείς την μιζέρια και τα συνηθισμένα. Μην σκέφτεσαι από τώρα τι θα βάλεις και τι θα μαγειρέψεις για να έρθει σπίτι σου. Ούτε τι ταινία θα δείτε, ούτε πόσα πέταλα από τριαντάφυλλα θα στρώσεις στο πάτωμα.

Να αντιμετωπίσεις την μέρα σαν μία ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη. Μην το κάνεις από τώρα βαρετό και συνηθισμένο. 14 Φεβρουαρίου πέφτει ημέρα Κυριακή.

Οι λύσεις σε όλα τα παραπάνω είναι οι δραστηριότητες. Ο χρόνος που θα δημιουργήσεις μακρυά από όλα. Πρόγραμμα ασυνήθιστο και ξεχωριστό που θα περιλαμβάνει μόνο εσάς τους δύο.

Παρακάτω δημιούργησα για σένα τον απόλυτο οδηγό δώρων για την ημέρα των ερωτευμένων που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

159€ από 318€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα στον Παρνασσό, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στο Βουνό και Παραδοσιακό Πρωινό. Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης

Super Offer ΜΑΛΤΑ!!! 200€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι), με απευθείας πτήση για 6 ημέρες / 5 νύχτες σε πολύ κεντρικό ξενοδοχείο 3* με πρωινό

Ένα ταξίδι μακρυά από την κουραστική και απαιτητική καθημερινότητα. Ο προορισμός δεν έχει τόση σημασία. Απλά να βρεθείτε οι δυο σας σε καινούργιο περιβάλλον για μερικές μέρες. Να φτιάξετε βαλίτσες για κάπου αλλού.

9€ από 22€ για 2 Cocktails της επιλογής σας στο νεοκλασικό του Κολωνακίου, με το Roof Garden, Μαντζάρου 3

 

Από 17,30€ το άτομο για Χορταστικό Menu 2 ή 4 ατόμων στο Βραβευμένο με Χρυσό Βραβείο Γεύσης Ψαράκια και Θαλασσινά

Βγείτε για φαγητό. Συνεχίστε για ποτό και χορό. Μείνετε όλη την νύχτα έξω οι δυο σας και διασκεδάστε. Το κάνετε πλέον σπάνια.

 

20€ για μία συνεδρία χειρομασάζ 60 λεπτών επιλέγοντας από χαλαρωτικό ή θεραπευτικό με ζεστό λάδι, λεμφικό ή κατά της κυτταρίτιδας στην επιλογή που επιθυμείτε, από ο κέντρο αισθητικής στο Χαλάνδρι, αρχικής αξίας 70€

 

Μοναδική προσφορά για 12 ώρες μαθημάτων Αργεντίνικου Τάνγκο από δασκάλους που πρώτοι διαμόρφωσαν την Αθηναϊκή σκηνή του Τάνγκο!! 5€ το άτομο για να κάνετε γρήγορα τα πρώτα σας βήματα στο Αργεντίνικο Τάνγκο, με 12 ώρες μαθημάτων από τους πρώτους δασκάλους στην Ελλάδα, δίπλα στη στάση μετρό Πανόρμου, αρχικής αξίας 50€

Αρχίστε νέα χόμπι μαζί. Χόμπι που θα περιλαμβάνουν μόνο τους δυο σας. Γυμναστείτε ή απολαύστε μαζί κάποια περιποίηση σώματος.

Ανθοδέσμη Πολύχρωμες τουλίπες 30.00€

Τα λουλούδια ποτέ δεν ήταν κλισέ. Το βελούδινο μαύρο κέντρο της τουλίπας αντιπροσωπεύει την καρδιά ενός εραστή, μαυρισμένες από τη θερμότητα του πάθους. Με τη δύναμη να ανταγωνιστεί τα τριαντάφυλλα στην ερυθρή ποικιλία τους και την γλυκιά γοητεία της να εκφράσουν την απλή χαρά, στη γλώσσα των λουλουδιών, ένα μπουκέτο με τουλίπες αντιπροσωπεύουν την κομψότητα και τη χάρη.

Δαχτυλίδι κατασκευασμένο από ασήμι 925 βαθμών με διακόσμηση σμάλτου από 90.00 €

Ένα κόσμημα μένει και εκφράζει όμορφα συναισθήματα. Δημιουργεί αναμνήσεις. Αν το νιώσετε μην φοβηθείτε να το χαρίσετε.

ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ €38.50

€55.00

Άνδρα αναγνώστη, αν ξέρεις από στυλ, με την σωστή επιλογή θα ξεχωρίσεις στα μάτια της.

Πτήση με Υπερελαφρό Αεροπλάνο €85

Ότι καλύτερο για τους τολμηρούς που αναζητούν λίγες στιγμές δράσης και σασπένς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα