Ποτάμι: Η κυβέρνηση να αλλάξει πόστα στους κκ Κωνσταντοπούλου – Πανούση

Ποτάμι: Η κυβέρνηση να αλλάξει πόστα στους κκ Κωνσταντοπούλου – Πανούση

Με μια ιδιαιτέρως δηκτική ανακοίνωση το Ποτάμι αναφέρεται σε άστοχες επιλογές προσώπων από την κυβέρνηση και καλεί τον κ. Τσίπρα να μετακινήσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο υπουργείο Προστασίας και στη θέση της να τοποθετηθεί ο Γιάννης Πανούσης

Μετά τα γεγονότα στη Βουλή και την είσοδο στον προαύλιο χώρο της αντιεξουσιαστών που πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν προκαλώντας την έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Σε μια ακόμη αιχμηρή ανακοίνωση το Ποτάμι κάνει λόγο για άστοχες επιλογές προσώπων στην κυβέρνηση. 

“Είναι προφανές πια ότι από την κυβέρνηση έχουν γίνει κραυγαλέα άστοχες επιλογές προσώπων. Μια πρόχειρη λύση, που θα προτείναμε στον κύριο Τσίπρα θα ήταν μια αμοιβαία κι επωφελής για όλους μετακίνηση: η κυρία Κωσταντοπούλου να αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο κύριος Πανούσης να αναλάβει τη θέση της στην Προεδρεία της Βουλής” σημειώνουν με νόημα στενοί κύκλοι του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

“Είναι βέβαιο ότι με αυτή τη λύση οι μεν αντιεξουσιαστές θα μείνουν από μόνοι τους στο εξής εκτός Βουλής, το δε Κοινοβούλιο θα ανακτήσει την ομαλή λειτουργία του υπό την προεδρεία ενός έμπειρου πανεπιστημιακού- όπως ο κ. Πανούσης- που είναι προφανές ότι κάποιοι τον εμποδίζουν να ασκήσει τα καθήκοντά του” σημειώνουν στη συνέχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα